Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge miec dzieci

Polecane posty

Gość gość

witam mam pytanie. Mam 21 lat i mam wrodzoną wade serca chciałabym wiedzieć czy mogę mieć dzieci? czy to zagraża mojemu życiu lub zdrowiu? czy jest może jakas osoba w podobnej sytuacji ? z góry dzieuje za odpowiedzi

Seks oczywiście przyśpiesza akcję serca :) bo wnioskuję że pytasz o czysto techniczną stronę a nie o wychowywanie :p natomiast wada nie jest chyba na tyle poważna byś nie mógł kochać się z dziewczyną

Gość tachykardia
ja mam tachykardie ale po seksie serca nie odczuwam tak jak po kłótni, czy nagłym stresie. nie jesteś chyba starym dziadem zebys miał umrzec w partnerce. nie slychac takich historii

Gość gość
nie i jestem kobieta dlatego pytam czy nie zagraza to mojemu zyciu czy zyciu dziecka

Gość gość
nie zagrażą, tylko może być konieczność cesarskiego cięcia- ale to się planuje już wtrakcie ciąży

Gość Franki bez kochanki
Każdy człowiek ma jakieś wady. Także te wrodzone. Masz już 21 lat. Czy nie wiesz jeszcze tego, że dzieci nie robi sie sercem?????????? :(

Gość Franki bez kochanki
POWAŻNA wada serca może Ci utrudnić ZAKOCHANIE SIĘ ale nie zrobienie sobie dzidziusia, ;)