Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawca obrzydliwości kobiet

Polki na tle innych kobiet są przeciętne

Polecane posty

Gość gość
Kobiety nie są cwane tylko mężczyźni nie bardzo inteligentni :)

Gość Jako kobieta mowie Ci
Do: Doktor Mosley Takich kobiet w naturze prawie nie ma. Sa za to cale narody w ktorych kobiety sa niskie (ok 150cm) grube, maja wielkie tylki, sa nieproporcjonalne, maja szerokie twarze itd. Wiekszosc ludzi na swiecie ma ciemna karnacje i ciemne oczy, a jasna cera i niebieskie oczy budza szczery podziw i zachwyt... W Polsce bylam powyzej przecietnej, tutaj jestem piekna, w Polsce bylam niska (166cm) tutaj jestem wysoka. W Polsce sie smarowalam samooplaczami a tutaj ludzie sie zachwycaja jasna skora... Tachich dziewczyn jak ja nie spotykam ani codziennie ani nawet co tydzien. Ale jak ktos nie ma pojecia ze swiat nie konczy sie na Europie, czy Polskiej wiosce to takie pozniej historie rozglasza

Gość Emilka233333
byłam w kilku krajach europejskich np w Niemczech , Austrii , we Włoszech i Polki wypadają całkiem nieźle na ich tle i MODNIE sie ubierają. Niemki na wakacjach na Majorce chodziły przeważnie z tłustymi włosami w rozciagnietym t-shircie ,często były grube i spalone na czerwono ( Angielki bardzo podobnie ,albo były blade jak ściana i jakis obciachowych ciuchach).. Włoszki np ubierają się tandetnie , uwielbiają wyzywające ubrania i złote dodatki . Rosjanki podobnie jak Włoszki. Polki gdziekolwiek pojadą rzadko wyjdą w czymś zmiętym czy nie modnym , zawsze są zadbane poza tym

Gość gość
flakowate nogi,tandetny makijaz

Gość Emilka233333
I właśnie mam wrażenie ,że Niemki czy Angielki albo totalnie nie przejmowały się swoim wyglądem i właśnie chodziły w tłustych włosach , miały cellulit idaleko im było do sylwetek modelek co było widać na plaży ,albo na wieczór nakładały ostry makijaż , sukienki z dekoltami do pasa , szpilki i wcale nie wyglądało to seksownie...O wiele seksowniejsze były Polki w lekkim makijażu ubrane w modną bluzenkę i krótkie spodenki

Gość gość
a polacy?? mniej niz przecietna buahahaha

Gość gość
a co was glupole obchdzi jak kto chodzi? wy sie ubeirajcie jak chcecie a kutafonowaty autor zenujacego topiku niech szuka w burdelu i tyle

Gość gość
"Za dużo wygody za mało piękna. znaleźć teraz kobietę w sukience na obcasach to naprawdę duża sztuka" Nie wiem gdzie mieszkasz albo czy w ogóle wychodzisz z domu bo akurat ja takich kobiet widzę mnóstwo, może nie wszystkie mają obcasy ale w sukienkach jest znacznie więcej kobiet niż w spodniach.

Gość gość
No i teraz możesz powiedziec co ci sie nie podoba w polce https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphoto s-ak-prn1/65752_631839853509336_2014258469_n.jpg ************ Typowa ku.rwa dyskotekowo-klubowa, szmata toaloetowa, robi laski murzynom i ciapatym. Wszystkie co tak wyglądają walą się z czarnymi w UK.

Gość gość
Przeciętne i już . My Polacy też .

Gość gość
Nic specjalnego, normalne przeciętniaki, po wyglądzie wnioskuję, że pochodzą ze wsi albo z małych miasteczek, typowa kanciasta i prostacka uroda córki farmera. Bardzo ładne polskie dziewczyny to ja widuję czasami we Wrocku, super-subtelne, o urodzie filigranowych lalek, coś niesamowitego. Ta delikatne i piękne, że grzech się nie oglądnąć.

Gość gość
Te wszystkie wieśniaczki powyżej wyglądają wulgarnie i bardzo nieciekawie. Na prostytutki by się nadały, ale nie na żony. No chyba, że jakiś Murzyn z brytyjskim obywatelstwem się skusi.

Gość gość
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphoto s-ak-prn1/734155_619307414762580_1233378511_n.jpg piękne polki i moim zdaniem sa z***biście ubrane *************** Jeśli te Polki są "piękne" to ja jestem Szach Perski. Zwykłe dyskotekowo-klubowe wycieruchy, nawet kijem bym tego nie tknął, bo nie wiadomo jakich choróbsk mógłbym się nabawić. Po ryjach widać, że IQ nie przekracza magicznej liczby 90. Nawet gdyby się ogłosiły na portalu dla prostytutek, to bym z miejsca odhaczył ich profil. Na tym forum pisują same wieśniaczki o takim wyglądzie prawdopodobnie, skoro zachwalają taki wulgarny typ "urody".

Gość gość
Nie wiem co jest pięknego w tych prymitywnych klubowych lachonach powyżej, mają tyle tapety na mordzie, że ledwo je spod niej widać.

Gość gość
ee tam do Szwedek to nam dużo brakuje niestety

Gość gość
autor wątku ma racje jestem kobietą i widzę, jak wyglądają babki w innych krajach, a jak w Polsce. Mieszkam w Warszawie, wiec niby cały przekrój tu widać. brak gustu szare myszy niedomyte

Gość gość
Polki z dużych miast zawsze wyglądały pięknie, subtelnie. Miały śliczne delikatne twarze, inteligencję w oczkach. Nawet w czasach gdy jeszcze nie było mody na poczwórną tapetę na mordzie. Popatrzcie na te Polki z lat 70tych w czasach gdy kobiety używały kosmetyków bardzo rzadko : http://www.youtube.com/watch?v=QEjOTm5uUjw Naturalne śliczne Polki z dużych miast i z inteligencją w oczach. Te wszystkie foty co były podane powyżej to porażka totalna, same wieśniaczki o tępych ryjach, co wycierają tyłki w klubach. Jeśli taki teraz ma być "kanon urody" w Polsce to ja bardzo dziękuję. Prędzej pawia puszczę.

Gość gość
te dziewczyny niby fajne???? socjalizm i bieda

Gość gość
nie ważne wieś czy duże miasto, ja pochodzę z małego i mam delikatną urodę, swoją drogą panowie wy przecież lecicie na takie plastiki, znam takie, co biorą udział w wyborach miss

Gość gość
Na plastiki nigdy nie lecę, prędzej pawia bym puścił niż nawet rozpoczął rozmowę z takim tępym lachonem. Kręcą mnie tylko subtelne dziewczyny o delikatnej urodzie, mogą być nawet okularnice. A co do miss, to my faceci mamy dobry gust i też wybieramy dziewczyny o nieprzeciętnej urodzie, jeśli dają nam taki wybór. Paulina Krupińska została wybrana głosami polskich facetów, a nie jakiegoś porypanego jury i w najmniejszym stopniu nie wygląda jak klubowa szmata. www.youtube.com/watch?v=zwKIsbhPZKo

Gość gość
Co polskie blachary mają z tą solarą? Czasami na ulicach jak je widuję, to się zastanawiam z jakiego afrykańskiego kraju przyjechały. Nie cierpię brązowych dziewczyn, kojarzą mi się tylko z tanim seksem. Uwielbiam dziewczyny o nieskazitelnie białej skórze, nawet takiej o kolorze mleka. W końcu naturalny kolor skóry Polki to biały, a nie brązowy. Solarki niszczą im skórę i urodę, potem wyglądają jak grzanki, a jeszcze jak nawalą sobie tapety na mordę, to już w ogóle upodabniają się do potworów z prozy Stephena Kinga.