Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawca obrzydliwości kobiet

Polki na tle innych kobiet są przeciętne

Polecane posty

Gość gość
Avril Lavigne to dziewczyna o typowo subtelnym typie urody i ślicznej mlecznej białej skórze: www.tinyurl.com/kghh2jd Gdyby ona sobie zrobiła solarę jak przeciętna Polka, to bym się chyba zapłakał, że taka uroda została zmarnowana.

Gość gość
Brązowe i czarne prostytutki uchodzą za najtańsze na świecie, bo jest ich najwięcej. Polki powinny eksponować biały kolor swojej skóry - za 30 lat białe kobiety będą chodzącym złotem, bo zewsząd będzie zalewać nas chmara ciemnoskórego tałatajstwa.

Gość gość
Też ładna, faktycznie. Do Avril zawsze miałem słabość, poza tym ona chyba się nie starzeje, hehe www.tinyurl.com/lr3jz88

Gość Jak45
Gościu 18.08.13 Jestem totalnym imbecylem i frajerem. Polska jest bogatym krajem zachodnim i nie bluźnij w ten sposób, śmieciu. Marna istota z ciebie.

Gość Jak45
Jak45 Gościu 18.08.13 Jesteś totalnym imbecylem i frajerem. Polska jest bogatym krajem zachodnim i nie bluźnij w ten sposób, śmieciu. Marna istota z ciebie.

Gość gość
Przeciętność nie jest zła ;) gorzej mają te brzydkie, spasłe.

Gość gość
Przeciętność nie jest zła ;) gorzej mają te brzydkie, spasłe.

Gość julia21323
Chyba mało widziałaś bo ja zwiedziłam troche Europy i z tego co widzę Polki naprawdę wyglądają nieźle. I ubieraja sie też modnie i z gustem. Niemki chodzą w powyciąganych t-shirtach i tłustych włosach (kompletny luz) tak samo Angielki, nie dbają o siebie jak Polki... czasem się zdarzy jakaś zadbana ,ale też nie znaczy ,że ubiera sie super modnie . Włoszki- uwielbiaja złoty kolor i dośc wyzywające ubrania, przeważnie są przysadziste i mają duże tyłki Greczynki - szare myszki, z twarzy nie za piękne Francuzki- tu z ubiorem jest lepiej ,ale z urody to też naprawdę żadnych kompleksów do Polek

Gość julia21323
tyle ,że Polki są zakompleksione, zresztą ogólnie Polacy uważają się za gorszych w każdej dziedzinie, to co zagraniczne jest wg nas zawsze lepsze ,a to nie prawda