Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejek28

Wkurzyła mnie kobieta i dzisiaj powiem jej by się wyprowadziła

Polecane posty

Gość alejek28

Oto co ona robi całymi dniami 1. Śpi 2. Zakupy 3. Koleżanki 4. Kosmetyczki 5. Fryzjerzy A czego nie robi: 1. Nie sprząta 2. Nie pracuje 3. Nie gotuje 4. Nie pracuje Ta kobieta jest do nie wytrzymania. Jak przychodzę po pracy do domu to brud. Jeszcze jak moja matka i babcia poprosiły ją by umyła okna bo mieszka u nich to powiedziała im s********ć k***y. Teraz ja uderzyłem jej ojca który zrobił mi awanturę że zaganiam jego księżniczkę do ciężkiej fizycznej pracy. I wezwałem policję że nachodzi mój dom bo chciał mi oddać. Oraz moja matka uderzyła matkę mojej kobiety bo ta przyszła do niej i zrobiła awanturę że ona nie daję jej córce żadnych kieszonkowych. W dodatku ona zaczęła grzebać mojej matce i dziadkom oraz rodzeństwu po portfelach. W awanturze nazwała moją matkę kur..... wypomniała mi że ja jestem bękartem itp. Tak to prawda. Moja matka urodziła mnie jak miała 19 lat. Po 7 latach od mojego urodzenia wyszła za mąż, pojawiły się moje siostry i brat a potem matka się znowu rozwiodła. Ale jej matka jest większą zdzirą. Po naszym miasteczku są pogłoski że jej matka ale także i ona miały po 2 skrobanki.

Gość gość
Skąd ja to znam... Wieś.