Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długie włosy i grzywka

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie od dłuższego czasu chcę zrobić sobie grzywkę ale nie jestem pewna jaką. Moje włosy sięgają aż do bioder są proste i równe ale nie chcę ich ścinać czy moglibyście mi doradzić jaka grzywka by mniej więcej się komponowała z moimi długimi włosami ?

Gość gość
moze taka dluga do brwi? tez bym chciala grzywke ale mi chyba nie pasuje

Gość gość
na bok , bo jak zrobisz długą do brwi to bedziesz wygladac jak widmo z dlugimi wlosami

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaa373
ile ty masz lat?11 czy 12? pytasz tutaj anonimowych zlosliwcow jak ci bedzie ladnie i twarzowo??? to nei lepiej pierwszego lepszego FRYZJERA W salonie??:O nawet nam fotki nie pokzaalas... nie kazdmu pasuje grzywka... ile masz lat???Strasznie mnie wkurzaja 40 ski z wlosami do pasa...To jest objaw niedbalstwa i jakiegos staropanienstwa.Kazda kobieta przynjamniej raz w roku powinna zmienci fryzurę...a to to 40 lat ma jedno i to samo:) Pamietaj ze grzywka nie pasuje niskim czolom..i ze w zadlugiej bedsziesz wygladac jak w za duzej peruce . Wlosy do bioder...:O to napewno nie sa ladne ani zdrowe...nei chcialabys ich obciac choc do lokcia???

proste ciecie grzywki,takie grzeczne "od siekiery" czy od nocnika...moim zdaniem jest brzydkie,malo komu pasuje...Mial jej ten głupek z "Glupi i głupszy",albo ta czarna wiedzma z Rodziny Adamsów...i te 16 wieczne lyse mnichy :D W kazdej fryzurze twarz powinna przypominac owal...wiec mOZze faktycznie jakas uksna grzyweczka? WYDEGAŻOWANA.

Gość gość
Włosy mam zadbane mam wręcz świra na ich punkcie. Nie jestem żadną kobietą po 40, wciąż się uczę ;) Włosy zapuszczam bo mam swój powód a co do grzywki większość ludzi mówi, że albo prosta albo na bok bo do długich włosów nic innego nie pasuje. U fryzjera byłam stwierdził, że szkoda takich włosów i, że mam się zastanowić jaką grzywkę chcę. Droga Marto z tego co widzę anonimowi złośliwcy są 100% milsi od Ciebie nie żebym chciała Cie obrazić ale napisałam to tak jakbyś chciała urazić mnie, Pytam tutaj bo często dają dobre rady a zdjęcia nie daje bo w długich prostych włosach nic ciekawego nie ma:) Pozdrawiam.

Gość gość
hahaha 40 lat i nie można miec długich włosów. chyba nigdy nie miałaś długich włosów skoro mówisz, że to objaw niedbalstwa - czy Demi Moore wygląda na zaniedbaną? A z tą zmianą raz w roku fryzury to tez mnie rozbawiłaś. Mam długie włosy, co prawda do 40 jeszcze daleko, i fryzurę zmieniam częściej niż raz w roku - sposób upięcia, kolor, albo rozpuszczone włosy, wariacje z grzywką.

droga autoroko....ale ja nie chce fotki twoich dlugih wlosow!!!!,wierze ze moga byc zadbane. :) chcialam zobacyzc twoją facjende.....TWOJE RYSY ,ksztalt twarzy,oczy,proporcje twarzy. Wtedy bym ci doradzila jaka grzywka. krotkie czolo-grzywka odpada! grube krecone wlosy-grzywka odpada. malutkie oczy grzywka odpada

a co ma piernik do wiatraka??? nei porownuj statystycznej POLKI Z MALEGO MIASTECZKA....DO amerykanskiej MILIONERKI DEMI MOORE!!!!!!!!!!! demi JEST PIEKNA,BOGATA Ma nalepszych stylistow i fryzjerow. ale spotykam na ulicy polki kolo 40 stki... ktore mjam na ulicy od kilkunastu lat...i albo ma zawsze,cale zycie mysi warkoczyk do pasa spiety wielką akasmitną kokardą.:O ..inna ma 30 lat kok wokol glowy inna ma rjaskrawo zolte spalone,ropszuczone spiete wsowkami:O wiem ze ty moze dbasz....ale kobiety po 40 stce z dluugasnymi nei zawsze dbają i dlugie wlosy w tym wieku moga byc obajwem zaniedbania,neichlusjstwa,staropanienstwa itp. dziwie sie bo nie pozwlolilabym zeby moja mam chodzila w warkoczu 20 lat,czy takim samym koku.

Gość mamadwóchdziewczynek
Może zetnij najpierw nie za krótko, tak zestopniuj samą grzywkę żeby nadać lekkości fryzurze a jak będziesz po jakimś czasie chciała krócej to zetniesz jeszcze trochę; mnie osobiście podobają się proste grzywki, ale nie wszystkim pasują, więc trudno radzić. Sama mam zestopniowaną lekko przy włosach długości poniżej łopatek i jest ok, jak mam włosy spięte to grzywkę zaczesuję albo podpinam, a jak rozpuszczone to ładnie się układa przy twarzy.

Gość gość
od kiedy długie włosy to objaw niedbalstwa i niechlujstwa? Nie rozmawiamy i towich włosach łonowych więc stul pysk tępa strzało

Gość gość
jakaś szurnięta i silnie znerwicowana ta Maaaaarta