Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeklęta miłość i sex niech to coś trafi tak samo zakochane pary niech sie

Polecane posty

Gość gość

odwala i nie afiszuja ta zasrana miłoscia byłem dzisiaj pogodzony z samotnościa to nawieczór sie musisz wkurzyć bo jakas durna para na widoku musiała mi przed oczami przejść i mi sie własnie 15 minut temu wieczór zrypał . chciałem przez lornetke zobaczyć coto za kobieta bym jej unikał ale nie zobaczyłem jej twarzy :( i też nie chciałem ich podgladac to odkladałem czasem tylko twarz widzieć chciałem to nie. . niecierpie czegos takiego czlowiek sie pogodzi z samotnościa a tu przejda zakochani idioci i co i ci rozwala nanowo rane samotności zasrana miłość ! co kilka dni na nowo rana otwierana posraństwo głupie . niechce sie zakochać bo niema to sensu niemam forsy i tak już dlamnie raczej kobiety niema i wy mnie wtym tak potwierdzicie wiec jej niema to do hroma jasnego pozwulcie mi sie pogodzić z samotnościa !!!!!!!! a najgorsze to że byli szczęśliwi ehh i ten ja na barana wzioł . .

Gość gość
miłość sex to jest wszystko bez sensu i koniec sex to jest gówno dla przystojnych co mnie totalnie już wali pogówno mi dziewczyna skoro jak byłem młodszy to mnie niechciały ,no niechciały bo niemiałem żadnej . ehh tylko te zakochane pary tworza wemnie coraz agresywniejszego człowieka to tak jakby co kilka dni ktoś nad tobą się znęcał systematycznie przez kilka lat . aż mnie coś brzuch chyba boli no i niema dlamnie kobiety temu tez bo robie błedy wiec to jest oczywiste

Gość gość
ehh tylko sie wkużyćmozna tylko muzyka naszczęście zostaje

Gość gość
niestetety ale miłosć nie buduje tylko niektórych niszczy ehh buduje moze zakochanych ale inych może niszczyć .

Gość gość
ehh niema wartości żadnej ten świat .