Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogonic bezdomnego

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mieszkam za granica.Kiedys,przez przypadek poznalam bezdomnego.Uslyszal polski jezyk i tak jakos zagadal.Okazalo sie,ze nie ma gdzie mieszkac.Znalismy go tak z widzenia.Po paru latach pogadalismy chwilke,byl wycienczony z glodu.Zaprosilam na cieply posilek.Tak sie zaczelo,ze coraz czesciej przychodzil na obiad i pozyczal drobne pieniadze.Niestety wszystko,co zarobil,to tyton i alkohol.Pieniadze przestalam dawac.Jednak,juz mnie zaczyna wkurzac,bo ciagle pijany jest i czasami z pretensjami do mnie wyskakuje,ze caly dzien nie jadl!Zaczal mnie wkurzac i przestalam mu dawac jesc.Mi,ostatnio,zle sie powodzi i samej dla siebie nie mam,a pijak mnie wkurza,ze ma tupet przylazic.Ostatnio podszedl po sloik i goraca wode.Nie zaprosilam go do domu,ale mu wynioslam i on jakby znow z pretensjami,ze glodny chodzi,a piwa mial w kieszeni! Ma facet tupet.Znalazl fundacje charytatywna.Jak ma sie odczepic?

Pomrowil sie. Powiedz mu wprost, ze nie mozesz go dluzej wspîerac, bo sama masz ciezko, chociaz tak szczerze to watpie, zeby to do niego dotarlo:/

Gość gość
co to znaczy "pomrowił się"?Zamienił się w ślimaka pomrowika, czy jak?Mógł się ewentualnie znarowić, ale pomrowić???

Gość gość
yy,ja tez nie kumam. Nie wazne.Dzis jechalam kolo niego i nawet mu nie machnelam,nie wiem czemu,ale jakos mnie wkurza ostatnio.Nie przyszedl