Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 11 lat różnicy w związku to dużo

Polecane posty

Gość cadabra
Przepraszam czy ja wypowiadalam sie w kwestiach materialnych?

Gość Alexandra 20
Do "miromiro" dla twojej swiadomosci ja mam 12 lat starszego faceta i nie lece na kase.! On za duzo nie ma. To wlasnie ja mam mieszkanie i to u mnie mieszka. Sam 10 lat spedzil w wiezieniu. Teraz jest ze mna w zwiazku bedziemy miec na dniach dzidziusia i jest wspanialym czlowiekiem!!! I absolutnie nie wyobrazam sobie aby mogla go kopnac w diupe jak cos mu nie wyjdzie lub cos zlego sie stanie.!!!

Gość gość
Aaa o to chodzi... Ja ogólnie żyje w przekonaniu, że związki nie są na zawsze, więc to nie dotyczy tylko tych ze starszymi partnerami ;)

Gość gość
rozstałam się z mężczyzna bo powiedział mi - że z Ekonomicznego punktu - za mało zarabiam byśmy żyli i mieszkali razem - zaznaczę że żyliśmy jeżdżąc do siebie ponad 3,5 roku.okazało się że byłam do łóżka,odeszłam aa od pół roku pisze wyzwiska na mnie że zostawiła, go i że nie kochałam go - śmieszne prawda

Gość miromiro
sraty taty. jedna na 1000 nie leci. a cała reszta owszem chętnie się ze starszym od siebie zwiąże. pod warunkiem że ten ma hajs. bo jak hajsu nie ma to może nawet skakać ze stratosfery, znać 8 języków, a i tak będzie "dziad", "oblech" i inne sympatyczne określenia. od polek to chyba tylko rosjanki i ukrainki są bardziej interesowne.

Gość xen
No cóż to jest właśnie temat o związku ze starszym/szą.

Gość Alexandra 20
Miromiro naprawde nie rozumiem twojego toku myslenie. Ja osobiscie nie uwazam bym byla jedna na 1000 . Takich kobiet jest duzo poprostu to faceci czesto przyklejaja taka latke kobieta.

Gość gość
A ja się kocham w takim co nie ma hajsu, ma 50lat i brzydki jak noc :D Dałabym się za niego pokroić a nie umiem go poderwać ;)

Gość gość
miromir - wiec zakochać należy się w kimś o podobnej stopie zarobkowej,by uczucie było szczere.

Gość miromiro
taaaaa. mam 41 lat. uprawiam aktywnie sport. narty, kite, windsurfing, żegluję po morzu (m.in. 2 x przez atlantyk samotnie), mam konia i jeżdżę konno. jestem normalnym wysportowanym facetem, żaden mięśniak. i co? i nie raz nie dwa słyszałem od młodszych o 8-15 lat pyzatych korposzczurkowych laluń określenia per "dziad". dziękuję, dobranoc.

Gość gość
ja straciłam sens bycia w związku z młodszym czy starszym mężczyzna - po ostatnim dramacie miłosnym - chce tylko spokój :((

Gość gość
miromiro - może zagadaj o 6,4 lata młodsze,na pewno poznasz taką że ci powie,wow,fajnie wyglądasz naucz mnie jakiś sport. Kobiety bliżej 40 maja spokojne spojrzenie na świat.

Gość xen
Mirimiro,myślę,że za bardzo skupiasz się na sobie samym.Pewnie jesteś atrakcyjną osobą,ale za bardzo zależy Ci na opinii przypadkowych ludzi,tak jakby brakowało Ci pewności.Miej dystans do siebie i otaczającego Ciebie świata.Będzie Ci łatwiej żyć.

Gość cadabra
miromiro ale brzydko sie wypowiadasz o kobietach takiemu facetowi na jakiego sie opisales nie wypada

Gość gość
taki 50 latek, to wiadomo ze on juz raczej rozglada sie za pielegniarka, a taka 15lat mlodsza to dobry material.

Gość gość
taki 50 latek ma czasami więcej energii jak młodsi mężczyżni,wystarczy dbać o siebie,wiec maja 35-37 latki,zbudują związek na uczciwości to będą szczęśliwi

Gość gość
miromiro - ty jesteś wojownik

Gość cadabra
zaczal sie temat normalnie i szybko zszedl w obszary "budowlane"

Gość szkodniczka
to ja sie wypowiem, moze wroci temat na tory :P Ja po przejsciach traumatycznych (30 lat mam) on 10 lat straszy. Uklada nam sie cudownie, jest bezpiecznie, jest zaufanie, jest namietnosc, jest wszystko. Czasem widac roznice, ale nie tak bardzo, zeby na to przeszkadzalo. A kasy mamy tyle samo dokladnie, mieszkamy zagranica oboje i zarabiamy po rowno :)

Gość gość
To chyba zależy od charakterów czy związek jest udany a nie od wieku...ale duża różnica wieku jest męcząca bo na początku wszystko może być fajnie, gdy jesteśmy młodzi a później może być tylko gorzej, bo dużo starsi mężczyźni często w związku z młodszą partnerką popełniają błąd zachowują się nie jak partnerzy a jak ojcowie....ja lubię mieć partnera a nie kogoś kto mnie poucza...jestem przeciwna takim dużym różnicom ze względu na zbyt duże też różnice pokoleniowe, myślę różnica tak do 4 lat maksymalnie.

Gość gość
ja mam 17 lat a mój chłopak 55 i jesteśmy już rok. Z nim straciłam dziewictwo.

Gość gość
To uważaj bo może zaliczyć kratki za pedofilstwo.Jesteś napewno jakaś poczwara której nie chce młodszy.

Gość gość
pedofilia to seks z kimś poniżej 15 roku życia. lepiej doczytaj kodeksy zazdrośnico!

Gość gość
ja mam 17 lat a mój chłopak 55 x korwa chlopak:o stary dziad w pampersach:D

Gość gość
"ja mam 17 lat a mój chłopak 55 " to musi być żart chłopak :O

Gość gość
Zazdrościcie dziewczynie, że ma dojrzałego chłopaka.

Gość gość
tatusia masz napewno młodszego.

Gość gość
chodzilo o to ze kobieta jest starsza o 11 lat

Gość Kelisia
Jak dla mnie 11 lat różnicy to taki max, oczywiście pod warunkiem że partner nas pociąga fizycznie, większe różnice wieku mogą dać osobie znać w przyszłości.

Gość gość
byłam kiedyś w związku z facetem 11 lat starszym. początkowo było fajnie, ale z czasem zaczęło się psuć. dużo prawdy w tym co ludzie piszą, problemy w sferze seksualnej, podejrzliwość, inny tok myślenia i patrzenia na ten sam problem