Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiowa

Boje sie SEKSU bo on ma MALEGO

Polecane posty

Gość gosiowa

nie wiem co mam zrobic kocham go ponad zycie ale on ma malego :-( jestem zrozpaczona :-( Unikam pierwszego razu z nim jak tylko moge bo sie boje, ze nie bede nic czuc, ze bede rozczarowana, ze sie rozplacze i ze go strace...ja go strasznie kocham i nie wiem jak to bedzie jesli n.p nie bede nic czula???Mialam kiedys faceta z malym penisem i nic nie czulam :-( nie wiem co mam zrobic. On rowniez kocha mnie ponad zycie. Poradzcie mi, chce sie z nim kochac ale sie boje a najbardziej tego, ze po prostu nie bede nic czuc i moze przestane go kochac???Wiem, ze to durne ale naprawde nie wiem co zrobic :-(

Gość gość
malego, czyli?

Gość gość
dobrze się bawisz, wymyślając coraz to głupsze prowokacje ?

Gość gosiowa
nie bawie sie i nie wymslam prowokacji !!!Nie wiem ile cm, no po prostu ma malego. Wiem bo raz dotknelam go ale tak lekko reka musnelam po jego shortach i wydawal mi sie maly.Tak naprawde nie wiem jak maly jest :-( k***a nie smiejscie sie ze mnie...nawet boje sie, ze jak bede u niego w nastepny weekend to zobacze cala prawde i co ja zrobie jak sie okaze, ze nie czuje nic???Pisalam, ze mialam jednego faceta mial malego i nic nie czulam i nie chcialam sie na dluzej z nim zwiazac. Ale jego strasznie kocham :-(

Gość gość
Był w stanie pełnej erekcji?

Gość gosiowa
no wlasnie nie wiem czy byl w stanie pelnej erkecji. Ja wiem ze to chore myslenie. Nie chodzi o to zeby mial nie wiem jakiego wielkiego bo nie potrzebuje takich. Boje sie ze nie wystarczy mi i nie bede nic czuc tak jak przy tamtym innym.Nie chce go stracic bo go strasznie kocham i sie tak zastanawiam czy jesli tak bedzie czy bede skazana do konca zycia na seks przy ktorym nic nie czuje...kocham go tak bardzo ze nie bylabym w stanie z tego powodu zostawic a ja bardzo lubie seks :-( po za tym wydawal mi sie nie tylko maly ale i cienki no ale moze ja mam jakas fobie :-O

Gość gość
Przestań się martwić. Najpierw sprawdź jaki jest jak stoi. Penis w spoczynku może się bardzo różnic od penisa stojącego. Te małe zazwyczaj rosną dużo bardziej niż te większe.

Tak naprawdę to nie sam rozmiar się liczy lecz umiejętności partnera. Czasem partner z małym ptaszkiem potrafi dać kobiecie większą przyjemność niż ten z większym.

Gość gosiowa
no moze nie chodzi mi o to ze bedzie za maly ale moze ze za cienki :-O juz sama nie wiem :-O jestem kretynka:-O moze z tamtym nic nie czulam bo go nie kochalam...a tak po za tym mysle ze nie moze byc przeciez zle. Jak mnie caluje i dotyka to jest bosko :-)wiec moze za bardzo sie martwie. Tak ogolnie boje sie naszego pierwszego razu bo nie chce byc rozczarowana i nie chce go rozczarowac. Jestesmy w sobie strasznie zakochani. Moze boje sie go stracic

jeśli jesteście w sobie bardzo zakochani. To myślę że wszystko będzie dobrze, tak więc nie martw się na zapas. Dobra jest przed seksem mała gra wstępna. Pieszczoty dotyk czy leki masaż. Takie gry wstępne czasem bardzo pomagają w podnieceniu.

Gość gosiowa
z podnieceniem akurat problemu nie ma :-) wystarczy ze mnie pocaluje to robie sie mokra :-)

Gość gosiowa
aha i jeszcze cos ..bardzo lubie robic loda mezczyznie ale nie wiem czy bede mogla mu zrobic jak bedzie jednak mial malego a co gorsza cienkiego :-O

Gość gość
rozumiem cie autorko, miałam kiedys faceta z mini penisem. uwierzcie był tak malutki ze ledwo muskał moje wejscie do pochwy. To nie jest śmieszne, to tragiczne bo czułam tylko mile łaskotanie przy wejściu do pochwy. Za to nadrabiał minetką

Gość gość
maly tez duzo moze:-P najwazniejsze jednak ze sie kochacie. robienie tego z ukochana osoba to dodatkowa przyjemnosc, daj mu szanse, napewno sie postara w lozku no i jak mu dotknelas to mogl nie byc w pelnym wzwodzie wiec sie nie martw:-)

Gość gość
z małym nic sie nie da zrobic:) absolutnie nic!! minetki zostały i tyle

Gość gosiowa
no az tak malego to on raczej nie ma :-) no ale co bede sie zamartwiac :-) zobacze w nastepny weekend. Tyle ze wiem, ze go nie zostawie czy tak czy siak...

Nie wszystkie kobiety lubią mieć robione minetki czy robić partnerowi loda. W zasadzie wielkość się nie liczy chociaż jak mi wiadomo te kobiety którym robienie loda sprawia przyjemność wolą czuć w ustach większego i grubszego ptaszka. Bardzie wówczas kobieta może ścisnąć ustami ptaszka co i jej i jemu sprawia przyjemność. Najzwyczajniej musisz spróbować jak ci z nim będzie.

Gość gość
sex jest wazny i jelsi juz sie obawiasz o to ze ma malego to an dluzsza mete ni chjenka nic z tego nie ebdzie, sex nie ejst najwaznijszy ale jest bardzo wazny

Gość gość
jarek branie ptaka to wzajemnosc a nie rpzyjemnosc, fuj to ohydna czynnosc ale ejsli facet robi minetke to i trzeba sie odwdzieczyc

Gość gosiowa
tak obawiam sie ale byc moze sie myle bo jak pisalam musnelam go tylko lekko po szortach i jak pisza inni pewnie nie byl w stanie pelnej erekcji. a to ze sie obawiam wynika z tego, ze mialam raz seks z facetem ktory mial malego takiego mikro penisa (mniejszego od mojego faceta, to wiem na 100%) i mam po prostu uraz i tyle..:-Onie czulam po prostu nic i bylam obrzydzona, on doszedl oczywiscie w 3 minuty a ja nawet nie wiedzialam czy cos mialam w sobie czy nie :-O od tej pory mam jakies schizy na ten temat :-O

No różnie to bywa u kobiet. Dla jednych to wzajemność dla innych przyjemność. Kobiety są różne i różnie odbierają taki sex.

Gość gosiowa
Boze jak mozna zrobic facetow loda tylko po to by sie odwdzieczyc za minetke :-Omasakra jakas :-O ja uwielbiam robic loda ale do tego musze mezczyzne bardzo kochac

Gość aldiok
ja bym chyba jednak go zostawiła bo po co mi taki co ma mikrusa w rozporku

Gość gosiaaaaaaaaaa
jakbym miała faceta z takim małym penisem to chyba bym się powiesiła z rozpaczy

Gość gosiowa
czy ja pisalam ze ma mikrusa ?:-O nauczcie sie czytac ze zrozumieniem :-O nie bede sie powtarzac :-O

Gość gość
ale jak mzona uwielbiac robic loda?? ja mozna uwielbiac brac do ust cos czym szcza??? to wzajemność a nie przyjemność

Gość aldiok
mikrus to taki mały penis

Gość gosiowa
irytuje mnie to ze istnieja ludzie ktorzy robia cos wbrew wlasnej woli brrrrrr...jak nie lubi ktos robic loda to niech nie robi tylko po to by sie odwdzieczyc za minetke :-O dla mnie to chore :-Onie chce nie robie , chce to robie