Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie bywa okrutne

Moja babcia powiedziala do ciotki ze jestem brzydka ze tak bardzo zbrzydlam

Polecane posty

Gość gość
Nie mialaś nikogo na stałe? Tak sobie dajesz to mówi, innej brzyduli na weselu tak nie przygadała.

Gość gość
Czyli nie jest z tobą tak źle. Ja nigdy nie usłyszałam słowa , że jestem ładna. Nigdy i od nikogo i pewnie nie usłyszę. To już tak jest, że przykre słowa od bliskich bolą bardziej niż te od obcych. Chociaż w obu przypadkach powietrze z człowieka potrafi ujść.

Gość robotnicy buracy
nie raz widuje jak an ulicy robotnicy ,budowlani buraki tzw krzycza na dziewczyne " jaki paszczur,pasztet itp" a oni sami nie sa piekni idealni wiekszosc z nich to brzydale...i na te dziewczyny co wolaja "pasztet" to one sa fajniejsze od nich,ale jeden z nich do niej krzyczy ze brzydka

Gość gość
Kolerzanko daj zdięcie ,raz się żyje ,a będziesz znała prawdę

Gość gość
Daj foto i problem zgłowy

Gość zycie bywa okrutne
nie ona czylo moja babcia nie powiedziala mi to w twarzy tylko do mojej ciotki(jej siostry)a tamta innym ze jak mogla babcia tak powiedziec o wnuczce..

Gość zycie bywa okrutne
nie ona czylo moja babcia nie powiedziala mi to w twarzy tylko do mojej ciotki(jej siostry)a tamta innym ze jak mogla babcia tak powiedziec o wnuczce..

Gość gość
Już znamy tę chistorię daj foto

Gość zycie bywa okrutne
czuje sie brzydka..i glupio mi wstyd teraz przed moja rodzina ,ze uznano mnie za taka brzydka..pomimo ze pozosale wnuczki moim zdaniem nie sa lepsze nie wygladaja lepiej ode mnie..

Gość gość
Daj foto. Byłaś w związku/ach?

Gość gość
Ok a r*****aś?

Gość znaki_znaki_
Droga kochana autorko!! Babcie już tak mają, moją od małego do podstawówki mówiła że "jestem upasiona" (gruba) a nigdy! gruba czy nawet pulchna nie byłam. Mam swoje zdjecia, wyszłam na nich nader chuderlawo jak na grubaska.. co wiecej mam bardzo chude rączki i nóżki .. :/ babcie bardzo lubią przesadzac i dokuczac, przeciez to stare zrzędy! ale przez nia do tej pory (20 lat) mam kompleksy na punkcie swojego tylka

Gość zycie bywa okrutne
ale ona wczesniej mi niedokuczala,,, a moja sw.pamieci druga babcia nigdy na mnie zlego slowa nie powiedziala...a ta co zyje to nie powiedziala mi to w oczy tylko do innych osob..obgadujac nagadujac na mnie,wlasna wnuczke..

Gość gość
R*****aś?

Gość sa gusta i gusciki
CO dla jednego jest ladne drugi moze uznac za brzydkie.. jeden lubi kolor niebieski drugi woli zielony

Gość sa gusta i gusciki
a co do tych burakow robotnikow dresow itp..co wyzywaja na ulicy kobiety od paszczurow itp... PRAWDA JEST taka ze PRAWDZIWY MEZCZYZNA nigdy nie wyzwie nie bedzie obrazal kobiety wyzywajac od brzydkich paszczorow itp.....

Gość sa gusta i gusciki
tylko malo inteligentni zakompleksieni bardzo ...tak zwane buraki wyzywaja kobiety...

Gość gość
autorko piekno czlowieka jest w jego wnetrzu ,nie przejmuj sie i pod zadnym pozorem nie pokazuj zdjecia w internecie bo nie dadza ci zyc staniesz sie objektem komentarzy, sa gusta i gusciki..moze babcia miala na mysli zmiane wygladu moze nie podobal jej sie kolor wlosow .nie wiem a skad sie o tym dowiedzials

Gość gość
Autorko, przestań się użalać nad sobą natychmiast! Proszę w tej chwili 100 razy powtórzyć: Jestem piękna, dobra, zrównoważona, szczęśliwa!!!!! To stare zramolałe, parchate próchno nie może cię dołować. A najgorszy ten, kto tobie to doniósł. Ludzie mówią różne rzeczy, ale tego się nie powtarza obmawianej osobie. Zrób ze swoim wyglądem, co tylko się da, choćby to wymagało nakładów finansowych, zrób makijaż, uśmiech na twarzy, koturn 8 cm (bo szpilki niewygodne;) i w miasto. Ja też nie należę do piękności, ale robię tapetę, ciuchy mam z górnej półki i baaardzo przystojnego faceta.

Gość Emilka233333
Może to nie było o Tobie... a jeśli było to współczuje babci i ciotki :O

Gość gość
Na całe szczescie ja nie trafiam na takich chamskich ludzi... mnie nigdy sie nie zdarzyło żeby ktoś mi powiedział ,że jestem brzydka ,a wręcz ,że ładna , piękna ... ale to dlatego ,że widocznie trafiam na innych ludzi ,inną mam rodzinę , znajomych...

Gość Emilka233333
A starszymi ludzmi się nie martw... potrafią być wredni i im czasem coś odbija . Ja od mojej babci też się kiedyś nasłuchałam jaka to jestem leniwa, głupia itd choć to nie prawda

Gość gość
jakaś posrana ta babcia za przeproszeniem... Daj spokój , poza tym ona nie musi mieć racji tzn inni nie muszą podzielać jej opinii i nie musi to być prawda

Gość gość
O ja tez na ulicy nie raz słyszałam przykre słowa własnie raz od takiego robola -dresiarza w 1 . Ale ja na prawde jestem brzydka ...bliscy mi tego nie mówia... Ale to prawda .

Gość gość
Mi prawie wszędzie chłopacy dokuczali na ulicy trez nie raz , wiesz nie musimy sie wszystkim podobac a babcia bardzo nie ładnie sie zachowała ...Ja bym tak nigdy na wnuczke nie powiedział a nawet jakby miała 80 kilo nagwagi nigdy !