Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie bywa okrutne

Moja babcia powiedziala do ciotki ze jestem brzydka ze tak bardzo zbrzydlam

Polecane posty

Gość zycie bywa okrutne

Bedac na weselu moja babcia..rozmawijac z swoja siostra podczas gdy zaczely rozmawiac na moj temat rzucila slowa na moj temat "ze tak zrzydla teraz jest brzydka "..i....najchetniej to jakby mogla to by sie do mnie nie przyznawala ,bo w jej oczach stalam sie brzydka.. jakbym byla ladna to chetnie przyznawalaby chwalilaby sie mna...pozniej ciotka powiedzila to innym ..jak sie dowiedzialam strasznie mi sie przykro zrobilo ,plakalam dluzszy czas

Gość gość
A babcia popija?może miała na myśli jakieś piercing albo fryzurę

Gość gość
Może przytyłaś albo co ,a jak babcia lubi sobie wypić i ma wypalone komórki to może zwykle dokuczanie

Gość gość
Nie przejmuj się starym próchnem! Nie ma o czym gadać i na starość ubzdurała coś sobie i teraz gada 3 po 3. Rozumiem że jest Ci przykro, ja mimo wszystko bym jej tego nie wybaczyła, ale najlepiej będzie jak porozmawiasz o tym z rodzicami, albo poprostu utnij kontakt z babcią a jak się zapyta o co chodzi, powiedz że ma to czego chciała. A zresztą nie myślisz że ciotka to rozgadała wszystkim, po to żeby wszyscy wiedzieli jakie bzdury twoja babcia wygaduję, hmm? ;) Nie przejmuj się! Jeżeli chcesz to wstaw zdjęcie, albo postaraj się szczegułowo opisać, ok?

Gość gość
No i co z tego? Nie musisz się jej podobać. Powodzenie masz?

Gość zycie bywa okrutne
Powiedziala to ciotce ,a ciotka powtorzyla to innym stad dotarlo do mojje mamy taty i do mnie inaczej bym sie nie dowiedziala strasznie mi przykro...:( a fryzure mialam normalna

Gość gość
cos sie pogubilas:D to do siostry to powiedzala czy do ciotki?

Gość gość
Nie odpowiedziałaś czy babcia lubi sobie wypić??

Gość zycie bywa okrutne
Ostatnio zrobila sie strasznie zgorzkniala,zniewiesciala i nic jej nie pasuje...ale zeby o swojej wnuczce tak mowic do innych..:( .. Siedze teraz i tez placze..rok temu odeszla moja babcia najukochansza ktora nigdy w zyciu by takiego czekos nie powiedziala,zawsze bronila mnie ,pocieszala pomagala ,a teraz jej nie ma ... za to mam druga babcie ktora takie rzeczy o mnie mowi...

Gość gość
Nie masz kolczyków w nosie?

Gość gość
Twoi rodzice są piękni? :D Mówiąc tak o tobie, dopierdala swojemu dziecku jak i równieź sobie bo do kogoś jesteś podobna....

Gość gość
Zgorzkniali ludzie lubią dokuczać bez powodu

Gość zycie bywa okrutne
moja ciotka -a jej siostra (mojej babci ktora na mnie takie rzeczy do innych mowi.)

Gość gość
Zapytaj kogoś innego czy zbrzydłaś może babcia się myli

Gość gość
A nie umiesz sama ocenić czy zbrzydłaś czy się zmieniłaś ??????

Gość zycie bywa okrutne
nie mam kolczykow w nosie ,jestem normalna dziewczyna ,strasznie mnie to zabolalo..jak tak mogla..o mnie tym bardziej ze jje nigdy nic nie dokuczylam ,jestem dobra spokojna serdeczna osoba,a o pozostalych wnuczkach nic ,tylko o mnie tak mowila...

Gość gość
Jeżeli wdłg ciebie nie zbrzydłaś to olej sytuacje jak to mówią 'miej W******e a będzie ci dane'

Gość zycie bywa okrutne
czy babcia mowi o wnuczce takie rzeczy do innych...a tamta rozpowiedziala innym ,stad sie dowiedzialam o tym

Gość kazdy zbrzydnie
przeciez kazdego czeka zbrzydniecie

Gość gość
Zwykle babcie tak nie mówią ale jakiej rady oczekujesz jak nie zbrzydłaś to w czym mamy ći pomoc ???

Gość zycie bywa okrutne
Moze i zbrzydlam przeciez normalnym procesem jest ze nie wygladam juz i nie bede wygladac jak 5 lat temu..

Gość gość
Może masz inny typ urody niż ona i staruszka nie widziała, albo tylko z tv.

Gość zycie bywa okrutne
teraz jak to uslyszlam to czuje sie bardzo zle taka brzydka strasznie...jakbym byla czyms gorszym zlym ,a jestem bardzo dobra wrazliwa osoba nigdy nikomu krzywdy nie zrobila a mi zrobiono w zyciu wiele krzywdy..

Gość zycie bywa okrutne
Na pewno mam calkiem inny typ urody niz ona,ale to ma prawo do innych mowic jakbym byla czyms zlym niedobrym gorszym:(

Gość gość
Masz / mialaś faceta? Powodzenie? To się liczy a nie co jakaś starsza pani mówi po kilku głębszych. Może być też tak, że wyładniałaś.

Gość gość
Nie wiem o jaką radę ci chodzi ,zadbają o siebie i olej babcie potraktuj ten komentarz jako problem zdrowotny babci my ci nie pomożemy

Gość gość
Prawa nie ma, ale niekulturalni ludzie tak robią. Życie. Mnie się też nie każdy podoba a jednak zostawiam to dla siebie.

Gość zycie bywa okrutne
jestem blee czyms gorszym ,czyms zlym bo wedlug niej jestem brzydka ,a nie liczy sie to ze jestem bardzo dobra osoba wrazliwa pomagaja innym w potrzebie..Boze

Gość zycie bywa okrutne
a pozostale wnuczki tez nie sa jakies piekne idealne..

Gość gość
Spotkają cię w życiu większe przykrości mówię ci babcia zachorowała jest taka choroba ze człowiek zmienia nagle myślenie i uczucia był o tym odcinek w dr house