Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ahh ten alkohol

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanko, jak to jest z osobami po alkoholu? Ja osobiście mam tak, że ja wypiję to jestem bardzo szczera i to czego bym nie powieidziała na trzeźwo pod wpływem % nie mam żadnych oporów aby powiedzięć. A jak to jest u facetów np, bo moja sytuacja jest następująca, zostawił mnie facet, teraz czasem od tak się spotykamy, ale wczoraj jak się spotkaliśmy, był podwplywem alkoholu i zaczął się zachowywac tak jak wtedy gdy bylismy razem, wciąż zwraca się do nie kochanie i skarbie, ze 30 razy może mówił, że mnie kocha i że jest debilem oraz kretynem. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim, czy człowiek pod wpływem alkoholu mówi prawde? Czy jest wtedy szczery? Może on chce powortu? Był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość gość
ja nie jestem szczery po alkoholu , tylko wiecej glupot gadam.

Gość gość
Nie wiem, nigdy nie wypiłam tyle, żeby moje zachowanie się zmnienilo.

Gość gość
A jak ktos na trzeźwo zachowuje się inaczej i co innego mówi, a po alkoholu jest zupełnie inaczej, to co o tym można mysleć?

Gość Ysydhdh
Ja jestem kobieta i po alkoholu zalezy of nastroju, czasem Powiem jakas tam lrawde, ale czesciej zmyslam bzdury i smieje sie z ludzi i ich reakcji. No przecieyny facet wierzy ze mi sie podoba :D

Gość gość
Ale on był całkiem taki poważny jak to mówił i patrzył mi w oczy, a nie jest tak, że ja znam go od dziś, tylko znam go już dłużej i wiem jaki jest. Po alkoholu on mi zawsze wszystko mówił, bo było mu łatwiej, więc i wczoraj tez tak pewnie było.

Nie dopuszczam do takich sytuacji.Właściwie piję okazjonalnie, z umiarem.Nie zdarzyło mi się żebym nie mial kontroli nad swoim zachowaniem:D

Gość gość
No dobrze, jak tos nie dopuszcza do takiej sytuacji, ale jak sie widzi drugą taką osobę, i ta osoba cos do kogoś mówi, to można jej wierzyć? Jak to w końcu jest z tym alkoholem, ja wiem po sobie, że wtedy jestem bardziej bezpośrednia i szczera. Ale jak to jest np z facetami?

Gość gość
To po co sie pytasz? Tez patrze w oczy i robie powaNa mine a w srodku mam p**de z takich idiotow.

Gość gość
Skad sie biora takie idiotki ze pytaja o opinie a jak nie dostaja takiej odpowiedzi jak chca, to walkuja dalej temat az ktos powie to co chca uslyszec

Gość gość
nic nie wałkuje, zapytałam o opinie a co nie moge? chyba po to jest forum?

Gość gość
ja bym mu n7e wierzyla. skoro mu zalezy i chcialby wrocic to chyba powiedzialby ci to na trzezwo i sie o to staral. po alkoholu rozne bzdury czlowiek plecie

Gość gość
Autorka zaraz przedstawi dowody na to, ze na pewno mowil prawde :D tylko nie wiem po co ten temat

Gość gość
nic nie zamierzam przedsawiac, jedni jest pewne, nie warto was o nic pytac, bo wiekszość z was tylko krytykowac potrafi, zamykam temat