Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak kłamią

Czemu media nie piszą prawdy o bójce na plaży w Gdyni

Polecane posty

Gość gość
Dziwić się, że Polki były zaczepiane ? Akurat te chętne nie były na amory i nawet jedna za to w pysk dostała ale uwierzcie, że byłam w Gdyni w sobote wieczorem i przy tym żaglowcu grupka młodych dziewczyn mizdrzyła się do kilku stojących meksykanów. Usmiechy, chichoty, uwodzenie... Laski gdzieś w wieku 18-20 lat.

Gość gość
Meksykanie zaczeli.....sami używali potłuczonych butelek w konfrontacji.Myśleli że sobie pohulają a tu ZONK.Za to prowokatorów do dziś już w internecie wypisujących brednie o "faszystach i ksenofobii"wylęgło się jak karaluchów.

Gość gość
Otóż to.Otóż to!!

Gość gość
no i co PO+yeby? czy żydowskie media głównego ścieku nie łżą jedno przez drugie? to jak to jest - TVNtusk kłamie czy nie? gówno prawda łże - czy nie? :O oglądajcie tvtusk i czytajcie gówno prawdę - POlaczki - a potem dalej głosujcie na PO+yebów

Gość gość
Tak poyebie, wszystkiemu winne PO :D TVN i Gazeta Wyborcza istniały jeszcze przed kadencją PO, ale wtedy łgały na rzecz PiS-u, ty matole! Oni idą tak jak wiatr w rządzie wieje, bez względu na partie polityczne ogółem, ale na partie rządzące... przychlaście! Widać, że masz krótką i wybiórczą pamięć!!!

Gość Tymrazemznowuja
A ty nie potrafisz pisac po polsku? nie tylko gw i tvn przekazaly takie newsy tylko praktycznie wszystkie media np lokalne.....w mniejszym lub wiekszym stopniu potepiajace kibicow i wskazujace ich mniej lub bardziej wprost jako prawdopodobnych lub wrecz pewnych winowajcow calego zajscia..... Nie tylko tvn i gw. Wiec jak wymieniasz to wymieniaj wszystkie media ktore wskazaly w wpierwszej chwili ze wina kibicow inaczej jestes tylko malym nedznym prowokatorkiem i manipulatorem niczym sie nie rozniacym od manipulatorow zatrudnionych na etacie przez gazete wyborcza, tvn, gazete polska, ńiezalezna itd itp

Gość gość
" TVN i Gazeta Wyborcza istniały jeszcze przed kadencją PO, ale wtedy łgały na rzecz PiS-u, ty matole" Co ty p********z!!!!!!!!!! P*****lo cię? Pokazać ci programy z tamtego czasu, artykuły?????

Gość gość
"Tymrazemznowuja" A ty się dziewczynko zastanów, komu właściwie służysz swojemu krajowi czy obcym...

Gość gość
Nie pie****dole, bo d**ą nie ruszam... wynajdziesz mi artykuły z GW przeciw PiS, a ja ci wynajdę pro PiS. Taka jest polityka mediów!

Gość Tymrazemznowuja
Ja nikomu nie sluze. Poprostu jak ktos cos pisze to niech pisze uczciwie. Wymieniono tvn i gw jakby to jedynie te dwa media przekazaly info w eter ze kibole pobily biednych meksykancow za darmo... A takie newsy byly w innych, niezaleznych od gw ani tvn mediach.....

Gość gość
nie zwracajcie uwagi na tego PO+yeba, który zamiast mózgownicy ma sraczkę wlaną mu przez żydowskie ścieki :D jeśli ktoś uważa, że kiedy rządził PIS - gówno prawda i tvtusk podlizywały się kaczce - to jest MEGA PO+yebem i szkoda czasu na "przekonywanie" troglodyty :D 🖐️

Gość Tymrazemznowuja
Sluzyc ma mi panstwo bo place podatki. Sluzyc ma lekarz, policjant, strazak itd ktorzy oplacani sa z moich podatkow. Panstwo ma sluzyc podatnikom. A ty sluzysz panstwu....polsce. Czyli teraz konkretnie tuskowi i jego ziomkom:D

Gość gość
"Nie pie****dole, bo d**ą nie ruszam... wynajdziesz mi artykuły z GW przeciw PiS, a ja ci wynajdę pro PiS. Taka jest polityka mediów!" Kiedy GW albo TVN pochlebie wypowiadały się o PiS? Ja tylko pamietam faszystów, kaczki, berety, państwo policyjne i inne... Manipulujesz i to zdrowo... Ciekawe na czyją prośbę, pewnie reżimu...

Gość gość
"A ty sluzysz panstwu....polsce. Czyli teraz konkretnie tuskowi i jego ziomkom" Właśnie Polsce a nie Tuskowi, Kaczyńskiemu czy Palikotowi... A kłamstwa się brzydzę i jeśli media ferują wyroki i wskazują winnych bez poznania całej sytuacji to jest to k******o, naginanie faktów i czysta polityka.... Więc czwarta władza nadstawia d**ę politykom i to ostro...

Gość Tymrazemznowuja
Gosc, najazdy na pis , ktory latwo bylo rykoszetowac atakujac leppera i giertycha, zaczely sie dopiero jak pis zaczal acic w sondazach a po rosla w sile i miala realna szanse na wygrania. Na poczatku nie bylo ataku gw i tvn na pis

Gość gość
Nikt nie twierdzi, że ktokolwiek podlizywał się komukolwiek, ale twierdzenie, że tefałen czy gw jest pro PO, bardzo się zdziwi, gdy choćby przewałkuje materiały z kadencji PiS-u!!! - Tymrazemtoznowuja, nie wiem kto służy komu i mam to totalnie w d***e, na tyle chyba pojemną d**ę mam... ale wiem na 100% że meksykanie zaczęli i kur...a, wpieprzanie w to partii nie ma znaczenia... swoją drogą... nie cierpię PiS-u i PO... dwa gówna siebie warte! Voila.

Gość Tymrazemznowuja
Omg ale odkrycie hahahah wiadomo, w polsce nie znam mediow ktore bylyby niezalezne i obiektywne, kazde medium musi miec hm sponsora. I pisze to co kupujacy gazete chca czytac. I czego oczekuje sponsor strategiczny plus uwaga na to zeby nie przekroczyc lini i nie zlamac prawa bo to koszty . A wiec gw tvn wlaza w d*pe platformie, nasz dzienniek gazeta polska liza rowa kaczynskiemu itd itp....

Gość gość
Ta wszystko ładnie i pięknie, ale taka GW kreuje się na medium obozu post-solidarnościowego a tymczasem ostro propaguje jedyne słuszne dla jej ekipy poglądy lewicowe a przy tym leje gównem na każdego komu nie widzi się taka wizja Polski, jej społeczenstwa... A chyba Solidarność pierwotnie nie o taką kalkę PRL-u walczyła...

Gość gość
Solidarność w ogóle nie walczyła o kalkę PRL-u, ale o RP, demokrację i kapitalizm... :)

Gość gość
Wiecie, z Solidarnością było jak z nowym mieszkaniem, które wynajmujesz... idziesz, patrzysz, oglądasz i wszystko wydawało się dobrze... po wprowadzeniu widzisz, że, kran nie działa tak jak trzeba, czasem w ogóle się nie dokręca i woda leci ciurkiem ci non stop, jeden kaloryfer nie działa w ogóle, a łóżko z wyposarzenia to zwyczajny klekot, z którego sprężyny kłują w tyłek. Tu nie ma co szafować partiami, ale po prostu... Solidarność była zachłyśnięta demokracją i kapitalizmem, a dzisiaj mamy efekty przemian. Jesteśmy świadkami wynajęcia mieszkania Solidarności. I bez wulgaryzmów proszę, bo nie jestem za żadną partią, ale najzwyczajniej oczy mam, bo żyję w tym systemie, gdy większość z komentujących na chleb mówiło "beb" a na księdza "zorro" ;)

Gość Nasturcja 123
Kibicom naleza sie slowa uznania za bohaterska obrone polskich kobiet. Nie musieli. Mogli przygladac sie jak zeglarze pijani nekaja napotkane kobiety i policzkuja te niechetne na ich amory. Staneli w obronie kobiet jak prawdziwi mezczyzni. x x nie wiem jak to wprawdzie wyglądało i pewnie mało kto wie, ale gdyby to Polak sie tak zachował nigdy nie zareagowałby.. A pewnie ci sami faceci- co pobili tych gosci, podobnie traktuja kobiety... nie pierwszy raz widze ze faceci w Polsce strasznie agresywnie reaguja na mozliwosc, ze cudzoziemiec podrywa/ sypia z polska kobieta.. Ile tu było tematów, ze Polki dajace d**y np. ciapatym to k***y, i inen podobne rozgarniete teksty... Wiadomo, ze nasz kraj jest ksenofobiczny, i z jednego incydentu zaczęto lac cała grupe narodowosciowa, to nienormalne... Pomyslcie, bylibyscie na np wycieczce z 50 innymi Polakami w jakims kraju, jeden zrobiłby cos nie tak, i ngale tłum rozjuszonych Arabusów rzuca sie na was i leje....

Gość Tymrazemznowuja
Nasturcja 100proc racji. Ps. Z tego co czytalem nie kibic stanal w obronie kobiety tylko jakis inny typek zupelnie postronny zaczela sie szamotanina i sie kiboli paru najblizszych rzucilo na ciapatych a tamci zaatakowali to reszta dolaczyla i ich sprala ....majac przewage 15 do jednego

Gość Tymrazemznowuja
Jakby polak spoliczkowal kobiete ciekawe czy tez by zareagowali ale to gdybanie nie majace sensu. Akcja na plazy wina meksykancow slusznie dostali po mordzie . Co prawda tylko trzech z nich narzucala sie kobietom na plazy reszta grala sobie w pilke ale coz....jak sie zaczelo to dostali i niewinni ciapaci po ryju

Gość gość
o Boże - ależ z was niebotyczne idiotki! więc waszym zdaniem kibice wszczęli "rasistowską bójkę" BO TYLKO POLACY mogą lać po gębach swoje kobiety i nie mogli znieść, że ICH PRZYWILEJ został naruszony przez "ciapaka z ameryki"? :D jak czytam takie komentarze, to dochodzę do wniosku, że polscy mężczyźni może rzeczywiście powinni obojętnie przechodzić obok, kiedy KTOKOLWIEK lej Polkę-idiotkę :O chyba tego wam potrzeba - idiotki

Gość gość
Arabusy już biją, obcinają głowy i gwałcą białe kobity-więc to j****a dzicz.. W Polsce są g****iciele i psychole, ale to odpad społeczny, który nie robi tego z pobudek religijnych czy poniżenia na tle rasowym... Więc my musimy mysleć trochę za was same Polki... Chyba każda pamięta tego z Warszawy co częstował HIVEm...

Gość gość
Chwała POLSKIEJ HUSARII, nie będzie żaden meksyk pluł nam w twarz. Szacunek do prawdziwych POLAKÓW.

Gość mieszkanka gdyni
chcialabym bardzo podziekowac Panom, ktorzy staneli w obronie dziewczyn na plazy :)

Gość gość
ale pieprzycie. moze wy nie stanelibyscie w obronie kobiety, gdyby to byl polak, ale wiekszosc z tych co tam byla reagowalaby tak samo. gowno wiecie i ich oceniacie. to ze wasz stary lal was i wasza matke nie znaczy ze kibol (niech juz bedzie) co sobie podrze ryja od razu swoja kobiete tlucze.

Gość Tymrazemznowuja
Nastrucja zwrocila uwage ze polacy, polscy mezczyzni o wiele sprawniej i zdecydowaniej reaguja na sytuacje zlego traktowania polki przez obcokrajaowca szczegolnie racy ciapatej czy czarnej niz gdy sorawca jest rodak....