Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak kłamią

Czemu media nie piszą prawdy o bójce na plaży w Gdyni

Polecane posty

Gość gość
Bo Polscy panowie wiedzą, że takich wartosciowych kobiet nie rzuca się na pastwę bydła... Tylko teraz żebyście wy same się tak szanowały to będzie już git..

Gość gość
no to nasturcja ma problem. widocznie blizej jej do chamskich natarczywych pijanych meksykancow ktorzy jak chca obmacac babe to sobie obmacaja i w d***e maja czy ona chce czy nie :D niz do facetow co takiej kobiety bronia, nawet jesli powodem sa ich ksenofobiczne poglady. wole ksenofobie w takim razie - dzieki niej przynajmniej nikogo nie zg****ili w bialy dzien na plazy na oczach bardzo tolerancyjnej czesci naszego spoleczenstwa. to ze rzad nadstawia tylka za granica, nie znaczy ze my tez musimy

Gość Nasturcja 123
ja szczerze to jeszcze nigdy w zyciu nie widziałam, zeby ktokolwiek zareagował jak np. widac neiraz ze chłopak na ulicy nie za dobrze traktuje swoja dzewczyne... niedawno szłam na stary rynek wieczorem, masa ludzi, stala pod sciana przerazona laska, z chyba chłopakiem, przycisnał ja do sciany prawie, rece połozył na scianie jedna po jej prawej stornie, druga po lewej i widac było ze ja beszta, ona byla przerazona, gosc wyglądał na takiego dresiarza, podobnie jak ci kibice... Szły setki ludzi obok i nikt nie reagował

Gość gość
Dzisiejszy rząd nadstawia za granicą, ale przeszły rząd też nadstawiał :D Tu nie chodzi o rząd, ale reakcję jak by nie patrzeć... naszych rodaków :D

Gość gość
Polskich kobiet trzeba bronić przed nimi samymi bo w głowy sporej części sprane już są upośledzonymi teoriami multi-kulti i poprawnosci politycznej... I dlatego łykały jak kaczki kit takiego dawcy HIV jak Simon Mol...

Gość tok myslenia nasturcji
a ja sie pytam czemu tamta polka nie chciala sie dac zmacac? skandal! jaka opinie wyrobila polsce? zascianek i wstyd na caly swiat na pewno nie chciala bo to nie byl polak polakowi dalaby sie obmacac wstyd

Gość Tymrazemznowuja
Zaczynaja sie zlatywac kafe prawiki bo juz leca teskty ze polski sie zle prowadza bla bla bla

Gość gość
" Tymrazemznowuja Zaczynaja sie zlatywac kafe prawiki bo juz leca teskty ze polski sie zle prowadza bla bla bla " Nie w ogóle... Hahahah Was naprawdę trzeba chronić, bo media wpajają wam upośledzone wzorce. Arab to nie książe tylko upośledzony religijnie fanatyczny dzikus na przykład..

Gość istne wariactwo POlityczne
W związku z brutalną napaścią członków załogi szkolnego żaglowca Akademii Marynarki Wojennej Meksyku - »Cuauhtemoc« podczas ich wypoczynku na plaży w Gdyni, w niedzielę 18 sierpnia 2013 r. na Polaków, którzy stanęli w obronie kobiety obmacywanej na plaży przez jednego z Meksykanów oraz zranieniu nożem polskiego obywatela - wyrażam najwyższe oburzenie, sprzeciw i oczekiwanie surowego ukarania wszystkich sprawców. Tego rodzaju bandyckie zachowania budzą odrazę i zasługują na powszechne potępienie. Nie rozumiem dlaczego minister Sienkiewicz w związku z tą awanturą sprowokowaną przez załogę meksykańską chce "izolować tych ludzi" - mając na myśli kibiców a nie agresywną, pijaną hołotę z meksykańskiego okrętu. Takim POlitykom mówimy: spadajcie na szczaw i mirabelki!

Gość czas zmienić tych POlityków
Sąd jeszcze nie osądził, nawet sledztwa nie było, a "pan" Minister już wydał wyrok na Polaków! Minister "Polskiego" niby to Rządu! Nie złe! Niech sie uczy od Niemców, czy Amerykanów czy też Zydów do ostatka broniących swoich, nawet nigdy nie godzą sie na ekstradycje itp. - ale on nie oskarza pewnie "swoich"! No to jakie wyroki, te bezwzględne? PO ile lat, proponuje pan dla tych Meksykanów? Skoro okażą się sprawcami i tymi bandytami nożownikami, a Polacy obrońcami kobiet? Z Polski pan juz ich nie wypusci? Prawda! Ale palant!

Gość Tymrazemznowuja
Ale sciemy leca w mediach nie widac na zapisie z monitoruingu zeby meksyk uderzyl polke. Widac jak 7 naszych skacze po jednym ciapatym....

Gość pelikanie
zależy który fragment się pokaże

Gość Tymrazemznowuja
Ani wersja pierwsza ktora sie pojaiwla w mediach prawie wszystkich w tym tvn ze oto kibole nbandyci zaatakowali i pobili niewinnych meksykancow ..... Ani wersja druga ze meksykanie napastowali kobiety na plazy i ze jedna uderzyli sie nie potwierdzily. Rzygac sie chce jak media zarowno te pro kibolskie jak i antykibolskie lmanipuluja i koloryzuja i jak bardzo sa niezetelne..... Te nasze media zarowno z prawa i z lewa nie maja nic wspolnego z rzetelnoscia i etyka dziennikarska

Gość gość
Tymrazemtoznowuja :D postaraj się o wgląd na pełny monitoring jeśli nie byłeś :D Eh... nie ma to jak wybiórcza informacja :)

Gość pytania do POlityków
1. Kiedy przeprosicie kibiców z Chorzowa? 2. Czy przestępców z meksykańskiego okrętu spotka kara czy może puścicie ich wolno?

Gość Tymrazemznowuja
A ty widziales pelny zapis z monitoringu? Ja mam info od znajomych ktorzy sa z gdyni , bylem tam na dzien przed tym zajsciem. Przez tydzien i para ktora poznalismy teraz mi pisze ze meksyki dostali zasluzenie ale nie bylo tego o czym pisze np niezalezna. I ze dostali po ryju meksyki calkiem niewinne bo tylko trzech bylo takich podpitych mocniej co sie do lasek kleili....

Gość Tymrazemznowuja
Puszcza ich wolno bo w poslce bijatyki nie sa karalne dlatego kibole bija sie na stadionach i na ustawkach bez konsekwencji prawnych. Tak samo meksyki sobie odplyna i ci co na monitoringu w 7skakalo po jednym meksyku tez nic im sie nie stanie. W polsce mozna sie bic na ulicy nawet z policja bez konsekwencji byleby w tlumie jak na solo podejdziezsz do policjanta i go strzelisz w pysk juz mozesz sie wyroku spodziewac za napasc. A w tlumie wolno robic co sie chce w poslce.

Gość Tymrazemznowuja
Ponadto widac ze wielu podnosi rece i sie niechce bic a i tak sa atakowani i kopani i bici.... Troche tomalo honorowe skakac po lezacym w siedmiu nawet jak zasluzyl ale coz wymagac od takich ludzi.....

Gość Gieniek w gomaczkach
W Polsce chuliganów jest dwóch jest : WIDZEW i RUCH !

Gość gość
Tymrazemznowuja: "A ty widziales pelny zapis z monitoringu? Ja mam info od znajomych ktorzy sa z gdyni" :O Ja nie tylko jestem z Gdyni... ale naocznym świadkiem. Hmmm... Ale ok, aktualnie nie ma mnie w mieście (wczoraj owszem i na plaży)... rzygać się chce od wszystkowiedzących z dziesiątej ręki!!! Masz rację, rzygać się chce!

Gość dajcie mu spokój
Tymrazemznowuja wyrabia dniówkę, ciężko pracuje na utrzymanie. Nie czytajcie go i nie odpowiadajcie mu - ma taką pracę i już.

Gość tylko się pytam
czemu one tak kłamią te polityczne ścierwa?

Gość gość
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14462190,Sienkiewicz__Dlaczego_450_kiboli_znalazlo_sie_na_plazy_.html#MT tu jest zapis z monitoringu. Nie wiem, jacy sa Meksykanie, ale bylo ich tylko 2, wiec jesli mialobyc honorowo, powinno im dac po mordzie 2 naszych i tyle, ale nie mowice o honorze kiboli. Mieszkam w Gdyni niedaleko Stadionu i strach wychodzc z domu, jak wracaja z meczu, nie mowiac o przejechaniu kolejka SKM . A media i inni ludzie maja głownie za zle strazy miejskiej, ze dopuszcza do takich incydentow

Gość taka sobie ciekawostka
Współczynnik morderstw na 100.000 mieszkańców: Meksyk - 23,7 Polska - 1,1

Gość gość
Wypieprzyć tego Sienkiewicza- usłużny klakier Tuska który ma uczulenie na polskość, patriotyzm i tożsamość narodową...

Gość kompromitacja Sienkiewicza
POwskiemu ministrowi odpowiada Rzecznik KWP w Gdańsku: - Nie ma takiej możliwości, żeby komukolwiek, kto nie jest pozbawiony praw obywatelskich, zabronić wejścia na plażę. Kibice mieli do meczu 10 godzin, a stadion jest otwierany trzy godziny przed imprezą.

Gość tymrazemtoznowuja
gdzie jest pelny zapis monitoringu gdzie widac jak meksyk bije polke po twarzy i dzga nozem idacemu w obronie kobiety ?????

Gość gość
tymrazemtoznowuja - ona sama się pobiła a marynarze z Meksyku tylko jej kibicowali. Wszystkiemu oczywiście winni jak zawsze Polacy. Nawet Hitler był Polakiem...

Gość gość
tymrazemtoznowuja - o której kończysz dyżur? płacą ci za czas spędzony w necie czy od wpisu?

Gość tymrazemtoznowuja
ja nic nie przesadzam. nigdzie nie napisalem ze polacy winni wiec s********j. z opinii znajomych ktorzy byli tego dnia w gdyni wiem ze meksyki dostaly zalsuzenie ale wiem tez ze ci kibice ruchu nie zachowywali sie jak aniolki i bylo duzo tel na policje zeby cos z nimi zrobili. z reszta tak jak z meksykanami. policja osralasprawa jak zwykle. pytam tylko gdzie ten zapis monitoringu gdzie widac to o czym napisala niezalezna