Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie wolicie jak dziewczyna ma

Polecane posty

Gość gość

ciemne wlosy czy takie jasne brązowe

Gość gość
Co facet to inny gust. A co, jak napiszą, ze czarne to przefarbujesz sie na czarno? Żałosne. I tak wszystkim sie nie dogodzi, a poza tym nudno by było gdyby wszyscy lubili to samo. Co to sie dzieje na tym świecie... robi sie takie, jak TOBIE sie podobają, a nie facetom :-O Brak słów.

Gość gość
Twoje na pewno są odpowiednie

Gość gość
Kolor włosów musi pasować do urody. Jak ktoś przez całe życie miał blond i teraz ufarbuje się na heban może wyglądać po prostu źle. Myślisz,że jak ktoś lubi ciemne włosy i się przefarbujesz to mu się spodobasz? żal mi ciebie.

Gość gość
Zdekoloryzowałam czarne na brąz .Teraz mam takie koniakowe ( w słońcu wiewióra) Czuję się lepiej w tym kolorze ,wyglądam młodziej ale z tym kolorem mam teraz więcej roboty .Kolor szybko się wypłukuje ,włosy są ładne tuż po farbowaniu ale 2 ,3 mycia i są matowe i "nierówne"...Ale nigdy do czerni nie wrócę ...

Gość prawictwo pospolite125
Znam tylko jedną ładną Brunetke .. -- nazywa sie Ewa Lewandowska Ladnych szatynek jest więcej - Marta Trzebiatowska , Natalie Portman itd itp.. http://www.youtube.com/watch?v=O6TfJcSVGWA Wiec jesli chodzi o mnie to szatynki zdecydowanie wygrywają z brunetkami i blondynkami ..

Znam tylko jedną ładną Brunetke .. -- nazywa sie Edyta Lewandowska - miało być , nie Ewa

Gość gość
co za durne pytanie Wszystkie pytania wolicie takie a takie jesli chodzi o urode i wyglad fizycznysa z d**y wyciagniete Tyle gustów ile ludzi zrozum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cie!!!!!!!!!!!!!

blondynek nie lubie , bo zwykle oprocz farbowania włosów używają dużo tapety na twarz .. Poza tym są puste w wiekszosci .. Przyklad ? D*****i Hugh Hefner'a - wwszystkie chyba są blondynkami .