Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkam z matką przez wakacje i im więcej ja się staram tym więcej ona ode mnie

Polecane posty

Gość gość

wymaga. np wcześniej przyznaje sie bez bicia ,że za mało jej pomagałam w domu , ale teraz sama wzięłam sie do roboty , posprzątałam w kuchni bez proszenia ,a ona ... mówi żebym jeszcze zrobiła to , to i tamto choć wie ,że musze sie uczyć do poprawek we wrześniu . rozumiem,że pomagałam mało ,ale wtedy nic mi nie mówiła ,a teraz jak robie wiecej czyliz własnej woli zmieniam sie na lepsze to ona zamiast to doceniać wymyśla mi jeszcze 10 innych prac

Gość gość
co pokolenie,to gorsze darmozjacy i egoisci

Gość gość
jakie darmozjady? zaczełam jej pomagać , uważam ,że nie powinna ode mnie wymagać sprzatania całego domu codziennie jak mam egzaminy za 2 tygodnie

Gość gość
a co robilas wczesniej?nie trzeba bylo zostawiac wszystko na ostatnia chwile

Gość gość
coś mi się wydaje ,że o prawdziwych studiach to ty nie masz zielonego pojęcia :D jasne , nauczyłabym sie wcześniej żeby 2 tygodnie przed egzaminem mieć czas wolny , to chyba tylko w ,, szkołach lansu i dansu" moja się do takich nie zalicza jak chcesz wiedzieć

Gość gość
Wy mlodzi macie teraz swoje dziwne zasady,kiedys czlowiek uczyl sie,pomagal w domu,pracowal jednoczesnie,a dzis cherlaki jak juz sie uczycie,to wydaje sie wam,ze to przedsiewziecie najwyzszej uwagi:P

Gość gość
no ktos wreszcie dobrze napisał :D to był podszyw ,ale zgadzam się ;)

Co za zwyczaje panują dziś w rodzinach? Dawniej uczyłam się z moim bratem i pomagaliśmy rodzicom w domu którzy pracowali cały dzień.Po wykładach,sprzątaliśmy,gotowaliśmy na zmianę obiady.Wolne mieliśmy gdy rodzice byli w domu.Teraz moje studiujące dzieci również nam pomagają, nawet jeżdżą sprzątać babci mieszkania:D Teraz są na wakacjach ale tak to zawsze moge na dzieci liczyć:D szkoda że masz z tym problem?😠

Gość gość
kasiu jestes juz starą kobietą,idż odpocznij,prześpij się,w twoim wieku nie mozesz za bardzo szaleć,dobrze ci radze