Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przerwa od seksu czy dobrze wplywa na zwiazek

Polecane posty

Gość gość

zrobilismy sobie przerwe od seksu na razie jestesmy po tyg abstynencji.Ja uwazam ze taka przerwa dibrze wplywa na relacje w zwiazku poniewaz oboje bardziej sie pozadamy,a ja uwielbiam kusic swojego mezczyzne calowac go barobic mu ochoty i na koncu powiedziec nie. Czy wy tez tak robicie? Czy wasi mezczyzni sa wtedy bardziej czuli?

Gość gość
Nie. Czy tygodniowa głodówka dobrze wpływa na organizm? Nie. Nie pogrywam z mężem w żadne gierki. Jest dla mnie czuły cały czas.

Gość gość
my mamy przerwe od seksu od jakiegos czasu ale z zdrowotnych wzgledow. jest gorzej, klocimy sie, ale z drugiej strrony zrozumialam ze mimo to nadal go kocham ta sama miloscia i ze to ten jedyny juz na cale zycie

Gość gość
w sredniowieczu było tyle rygorów i obostrzeń ze ludziom wolno było uprawiac seks tylko przez 3 miesiace w roku wychwalan o malzenstwa nieskonsumowane a malzonkom nakazywano rezygnacje z pozycia po doczekaniu sie potomstwa , nie wolno było uprawiac seksu malzonkom starym i bezpłodnym-zwalczano seks jak sie dało

Gość gość
nie. nie ma czegos takiego...jesli przerwa to znaczy ze sie sypie i zwiazek sie konczy. a on znajdzie taka ktora bedzie sie z nim kochac