Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janett21

Technik farmacji czy technik dentystyczny asystentka stomatologiczne GDANSK

Polecane posty

Gość Janett21

Zamierzam rozpocząć studium farmacji w Gdańsku ale zastanawiam sie czy asystentka stomatologiczne nie okaże sie lepszym wyborem zależy mi na dobrej pracy i zarobkach Jak myślicie ? Oba kierunki są dla mnie atrakcyjne i cieżko jest mi cos wybrać :) Jestem po. Studiach kosmetologicznych

Gość gość
farmacja lepsza - uwierz mi, po asyscie masz zwykle najnizsza krajowa a z**********z i jeszcze poniżana jestes:/

Gość Martulkaa
z tych 2 lepiej idz na asystentke stomatologiczną, wydaje mi się że o pracę łatwiej, kokosów po żadnej nie zarobisz ale techników farmacji się w ostatnich latach "nakociło" i o pracę ciężko .. mam wielu bezrobotnych znajomych po techniku farmacji, albo pracujących w innych zawodach.

Gość Janett21
Wiec jest remis :/ nadal nie wiem i jestem w kropce Zależy mi miec stała prace i pewna no i zarabiać godnie mieszka w trojmiescie i myśle ze w obu zawodach by cos sie znalazło :) ale kwestia zarobku hmmm

Gość Koneffka19999
Oba kierunki interesujące ciężki wybór

Gość Martulkaa
Gdybym ja miała iść teraz na studium i miała do wyboru tylko te 2 to poszłabym na asytstentkę :) poszukaj w internecie ofert pracy.. rozejrzyj się jak z pracą po tych zawodach :) i przemyśl to czy wolałabyś stać za ladą w aptece i sprzedawać leki czy grzebać komuś w buzi wkładając rurki i takie tam :D myślę że jak będzie Ci zależało to prace znajdziesz.. a teraz są takie czasy że o prace (nieważne w jakim zawodzie) trzeba walczyć :)

Gość Koneffka19999
Moim zdaniem chyba lepsza apteka

Gość Janett21
Tylko jestem ciekaw ile zarabia sie w takiej aptece i jako asystentka. generalnie nie lubię pracować z kimś w sensie z lekarzem jako asystentka i ze patrzy na ręce itp to chyba by mnie rozpraszalo wole wydawać leki

Gość Martulkaa
To masz już odpowiedz na pytanie :) w obu nie zarobisz kokosów :/ ale też napewno płaca jest uzależniona od miasta

Gość gość
Czy ktoś orientuje sie ile zarabia sie w aptece jako technik a ile jako asystentka tez mnie to interesuje - proszę o odpowiedz