Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego brzydki dla mnie

DLACZEGO Brzydki facet jak dla mnie mnie krytykuje ocenia

Polecane posty

Gość dlaczego brzydki dla mnie

Dlaczego facet jak dla mnie nie moj typ,brzydki jak dla mnie mnie ocenia,wysmiewa,mowi innym o mnie ze ja bryzdka..? jak on dla mnie tez jest brzydki ,nie podoba mi sie osobiscie..ale ja nie mowie do innych jaki to on brzydki ,a on mowi o mnie innym..

Gość gość
Chce się dowartościować. Olej to.

Gość odcien skory jak kupa
bo niezauwaza swoich niedoskonalosci ,zbyt wygorowane ma mniemanie o sobie... nie jest jakis piekny idealnny ,ale innych ocenia wtedy lepiej sie czuje ..

Gość gość
albo faktycznie Ty mu się także nie podobasz. realne. facet za którym szalały wszystkie dziewczyny był dla mnie zupełnie aseksualny. albo on mnie zaczął krytykować że ja jestem brzydka jak się dowiedział że mi się nie podoba. może ten tak samo w odwecie jak tamten.

Gość gość
Dlatego bo idiotów/prymitywów nie sieją, sami się rodzą.

Gość dlaczego brzydki jak dla mnie
on mi sie takze wogole nie spodobal nie moj typ absolutnie ,dla mnie jest brzydki ale nie chodzenie glosze tego wysmiewajac go..a on to robi

dlaczego ?

Gość gość
Robi to bo pewnie jest niedo*ebanym, sfrustrowanym popaprańcem. Warto sobie czymś takim zawracać głowę?

nie warto ,ale zastanawia mnie jaka jest przyczyna skad to wynika ,ze tak postepuje

Moze innym babkom sie podoba ,ale mi niestety nie ,nie jest w moim typie absolutnie ,dla mnie jest brzydki..

Gość gość
a czy tylko przystojniak moze powiedziec ze jestes brzydka ?

Gość zbyt wysokie mniemanie ma
moze on ma takie mniemanie o sobie...zawyzone..

Gość gość
Mam w rodzinie takiego chłopaczka, który uchodzi za przystojnego. Potrafi o dziewczynie z którą się przelizał mówić że gruba. Nie doszukuj się we wszystkim logiki. Niektórzy są po prostu zarozumiałymi narcyzami, dowalenie drugiemu ich rajcuje, ot tak.

Gość ahh
WILEU facetow tych najbrzydszych ma takie wysokie mneimanie mysla ze az tacy przystojniacy sa ,bo mamusia mu tak mowila...a le prawda jest taka ze nie wszystkim kobietom bedzie sie podobal,ale on tego nie biere pod uwagę...

Gość bo ma sam problemy z soba
TAK NAPRAWDE ci najbardziej zakomplesieni stwarzaja pozory ,jaki to on macho ....I ONI NACZESCIEJ KRYTYKUJA KOBIETY wyzywają od brzydkich itp...PRAWDZIWY MEŻCZYZNA nigdy nie bedzie wysmiewal kobiety od roznych brzydkich itp..

Gość bo mamusia mu mówiła
bo mamusia mu mowiła jaki to on piękny haha a realnie NIE JEST JAKIS PIĘKNY IDEALNY..i nie bedzie sie podobał wszystkim kobietom taka prawda

Gość pajacykkkkkk
Czesciej widze facetow ktorzy wcale nie sa tacy przystojni ,fajni ,ladni jak im sie wydaje za jakich sie uwazaja.. Czesto widze na ulicach i nie tylko..,slysze Jak takie IMIATACJE MESKIE krytykuja ,smieja sie z kobiety czy to na ulicy ,czy w klubie ,a sami nie sa PIEKNI IDEALNI...a te kobietki z ktorych wiesmiewaja sie ,krytykuja ,mowia ze sa brzydkie itp.. ..sa w wiekszosci FAJNIEJSZE OD NICH

Gość moj kolega mysli sobie
mój kolega wogóle mi sie nie podoba ,jest brzydki,nie jest w moim typie,ale zachowuje to dla siebie nie wyśmiewam go,nie mówie do innych ,jestem dla niego ,miła ,aon mysli ze ja lece na niego.że on mi się podoba .. a on absolutnie nie jest w moim typie jest brzydki jak dla mnie ,ale zachowuje to dla siebie i jestem miła

Gość A ON taki PIĘKNY IDEALNY
a on taki piekny idealny ?

Gość brzydal_debil_i_wszystko_nie
do "mój kolega myśli". Dla Ciebie największą wartością jest wygląd? Spoko, Twój wybór. Nie mniej, nie wiem czy gorsze jest obrażanie kogoś, czy robienie nadziei komuś. Ja jestem brzydki i mam tego pełną świadomość - trudno, nie moja wina, tylko problem w tym, że ludzie mają tendencję do tego, by krytycznie podchodzić do kogoś takiego. Ja nie obrażam nikogo, zwłaszcza jeśli chodzi o wygląd, ale jak jakiś szmaciarz mi mówi, jaki to ja brzydki jestem ma od razu strzał w mordę. "Wysokie mniemanie brzydkich" - to jest jakiś gatunek, który ma zunifikowane cechy?! Nie, to jest kwestia indywidualna niezależna od aparycji - równie dobrze może przystojniak obrażać kogoś, jak i zupełne przeciwieństwo przystojniaka. Z Waszych wypowiedzi wynika, że brzydszym nic nie wypada. Pewność siebie? Nie wypada, bo bufon, wysoka pozycja społeczna? Dziewczyna będzie z nim tylko dla pieniędzy.