Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga.n123

ból brzucha w 10 tyg jest się czym martwić

Polecane posty

potrzebuję porady, jeszcze wczoraj miałam brzuch jakby nigdy nic płaski bez żadnych oznak ciąży. dzisiaj się jakoś dziwnie czuję, mam twardy brzuch a gdy lekko próbuję go wciągnąć to czuję taką nieprzyjemną kolkę. myślicie, że mam się czym martwić czy to jakieś zwykłe wzdęcie?? kurcze jeszcze w mojej miejscowości do lekarza nie mogę sie dostać nawet prywatnie, bo za dużo pacjentów....poradźcie coś... może przesadzam..

Gość gość
na pewno musisz to skonsultować z lekarzem, ja tez tak miałam i ciąża była zagrożona, cała ciążę bralam leki, kilka razy pobyty w szpitalu, ale ostatecznie maluszek urodził sie duzy i zdrowy tydzień przed terminem idż do lekarza i sie nie martw na zapas

Gość gość
acha, twardy brzuch to żle, może jedź na pogotowie jak lekarz nie ma terminów....

chyba tak zrobię, kurcze żeby lekarz nie chciał przyjąć... kobieta w rejestracji mówi, że lekarz przyjmie w takim wypadku jak plamienie lub gorączka... POLSKA

Gość gość
to umów sie do innego lekarza albo wieczorem goń na pogotowie, bierzesz jakąś luteinę? ja na twardy brzuch bralam dodatkowo magnez, może weź... ale nie chcę ci doradzac w tej kwestii, bo to raczej lekarz musi

Gość gość
moja lekarka przyjmowała mnie zawsze i o każdej porze... może zmien lekarza

dobra idę i będe się kłócić, powiem,że jak coś się stanie to ich pozwę... inaczej zacznie gadać. ale dzięki, myślałam że to może normalne jest i że to jakieś wzdęcie

Gość gość
agani byłaś?Napisz,koniecznie!

Gość Agan123
No przyjela mnie z łaska, myśle ze najwiekszy problem robi ta kobieta co rejstruje. Z ciaża wszystko ok:) wyszło na to że to żoładek mnie tak boli od silnych wymiotow. Ale wolałam sprawdzic