Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona498

intencje faceta

Polecane posty

Gość Ona498

Jak je odczytac? Witam, wiem ze watkaw na ten temat jest wiele ale nie znalazlam zadnego ktory moglby wyjasnic moja sytacje. Otoz... pewien czas tamu bedac w pracy za granica poznalam pewnego faceta. Zawiozl mnie na impreze do innego miasta i tak sie poznalismy. Gdy wychodzilam z auta dal mi swoj numer tel zebym do niego zadz jak bede wracala to mnie odwiezie ezebym nie nie wloczyla sie po nocach czekajac na pociag. Spoko. Nastepnego dnia zabral mnie nad jezioro, poznalam jego mame i siostre ( tez tam byly ). Poszlismy na obiad, potem do mnie na kawe. Nastepnego dnia wracalam do Polski. ZADZ do mnie i. powiedzial zebym sie odezwala jak bede na miejscu. Napisalam smsa po dwoch dniach a. nastepnego on zadzwonil do mnie. mielismy ze soba kontakt smsowy az raz go troszke olalam bo nie moglam pisac i od teej chwili milczal. Po miesiacu wrocilam za granice i. w ten sam dzien widzial mnie i zabral na kawe ale tylko 20 min bo gdzies jechal. Potem mialam goraczke i przyjechal do mnie w nocy z lekami. Nastepnego dnia sms jak sie czuje i po 2 godzinach wpadl tylkoo po zapalniczke bo jechal gdzis i mial po drodze. Potem dwa dni ciszy. Napisalam czy wpadnie na kawe... przyjechal ale jechalodwiezc kumpla i powiedzial ze wroci. Napisal smsaa ze moglibysmy jechac do niego, cos wypic i sex po kolezensku. Nie zgodzilam sie, on przeprosil zee mnie urazil, powiedzialze jest glupi i zapomnijmy bo mu wstyd. Przyjechal, ogladalismy fim. Nastepnego dnia przyjechal na 5 minut tylko zlozyc mi zyczenia Z jdnej strony widze ze mu sie podobam, nie pisze do niego pierwsza, ale on nie potrafi sie odzywac 3 dni, kiedy mieszka niedaleko. Kiedy jestesmy ze soba nie probuje niczego, po prostu gadamy. Tylko nie wiem czy zalezy mu na czyms stalym czy czy chodzi o jedno. Taka zabawa w kotka i myszke.... Przeciez moglby sie odzywac zesciej.... jeden sms by go nie zbawil dziennie. Ma 28 lat, od 2 lat jest sam, byl w 7letim ziwazku.

Gość gosc101
no chodzi mu o seks, przeciez ci powiedzial. liczy, ze pod oslona tej troskliwosci itd itp oslabi twoja czujnosc i jednak w koncu mu ulegniesz. a po wszystkim przypomni ci, ze proponowal ci seks, ale przeciez jako kolezance.

Gość dobryZnajomy
Podobasz mu sie ale to wszystko. Liczy na fajny sex bez zobowiazan. Wszystko w temacie

Gość gość
zdecydowanie chodzi mu tylko o seks. jak ulegniesz to zniknie na dobre

Gość Ona498
No tak, ale gdyby nie ten sms nie pomyslalabym ze chodzi mu o jedno. Zresztapowiedzail zebym zapomniala o tym bo tylko sie wyglupil. Przyjechal do mnie, ogladalismy film, gadalismy, nastepnego dnia chcial sie zobaczyc ale ja nie moglam a wczoraj wlecial zlozyc mi zyczenia urodzinowe. Ma zepsuty samochod, jechal z kuzynem gdzies ale wstapil. Mogl napisac przeciez smsa.... Nie potrafie go sama obi Nie rozpoczyna tematow dazacych do jednego. Nic a nic. Ten eden sms z jego strony jedynie...wiem ze nie powinnam go tlumaczyc ale jego brak odzewu czasem po 3 dni usprawiedliwiam tym ze nie wie zego ja oczekuje. Zawsze zgrywam osobe twarda i nieosiagalna nie dajaca poznac po sobie ze mi zalezy...