Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirtula

Marzec 2014 dla nowych

Polecane posty

Gość wirtula

Wiem, że temat już jest, ale już taki dość obszerny, więc ciężko mi się tam jakoś podpiąć ;) może jest więcej takich kobietek, które pogadałaby o tym co w trawie piszczy :) u mnie to 8 tydzień, co do terminu wole się nie wypowiadać, bo póki co miesiączkuję normalnie więc czekam na datę z usg (w przyszłym tygodniu) ;)

Gość lzuza
witaj :) a kiedy miałaś ostatnią @? ja miałam 22.07.13 więc chyba będzie kwiecień

Gość gość
lzuza albo i nawet początek maja jak maluch się nie będzie spieszył ;)

Gość wirtula
lzuza- ostatnią miesiączkę miałam normalnie 5 sierpnia, ale badania hcg beta i u lekarza wykazało w zeszłym tygodniu 7 tygodniową ciążę ;) więc teoretycznie nie powinnam mieć 2 okresów, ale jeszcze były normalnie :p czasami tak się zdarza podobno :) Tobie gratuluję :) do lekarza kiedy się wybierasz?

zapraszamy do MARCOWE MAMY NA START :) jest nas wcale nie tak duzo :) my tylko duuzo piszemy :) ja mam termin na 1-7 marzec. ostatnia @ 26.05 :)

Gość dzika Osha
hej, u mnie 7 tydzień, już widziałam i słyszałam bicie serca :) generalnie, ciąża niespodzianka ale cieszę się, pomimo, że troszkę mi plany życiowe pokrzyżowała ;)