Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankkka

kłótnia o dom

Polecane posty

Gość ankkka

witajcie:) mieszkam z rodzicami,moja siostra z mężem i dziećmi wybudowała sobie dom na działce koło nas,mamy wspólne podwórko.Za tydzień wyjeżdżają na miesiąc do holandii,ja chciałabym troche tam pomieszkać podczas ich nieobecności z moim chłopakiem,ale siostra się nie zgadza,od wczoraj się z nią kłóce...przecież działki na siebie nie mają..to czy ona ma racje że to jej dom i mam się odczepić?nie mam prawa tam pomieszkać?kto ma rację?

Gość gość
jaka ty bezczelna jesteś,jak chcesz się spotykać ze swoim chłopakiem w wiadomym celu, to niech ci hotel wynajmie a nie dom siostry brukać

Gość gość
raczej musiałabyś dowieść w sądzie prawa do własności domu (które pewnie nie zostałoby ci przeznaczone) a jeśli twoja siostra nie zgadza się na wpuszczenie ciebie do jej domu to mozesz się pocałować w pupkę.

Gość gość
Jaja sobie robisz? Z jakiej racji ona ma ci udostępniać swój dom? Ja w życiu bym się nie zgodziła.

Gość ankkka
oj,przecież nie o to całkiem chodzi:) zastanawiam się czy jeśli rodzice jeszcze na nią nie przepisali tej działki,a postawiła sobie dom,to gdy ich zabraknie to ja nie mam do niego prawa?jakby chcieli zostać np na stałe w holandi?

Gość ankkka
No to, k***a gdzie mam się r****ć z chłopakiem ?? Na podwórku ??

Gość ankkka
podszyw won!

Gość Kasia44
Zdaje się że to PODSZYW przecież nikt rozsądny nie napisał by takich bzdur! Siostra ma własne mieszkanie i z jakiej racji miałabyś u Niej przebywać?!.Jesteś bezczelna zdziro!

Gość gość
jak chcesz sie z chlopakiem p********ic legalnie to idz do hotelu, albo go rodzicom sprowadz a nie siostre meczysz. Niezla z ciebie k***a zeby im wypominac ze dzialka nie ich. Na pewno nie jest tez twoja.

Gość gość
co rodzicow chcesz usmiercic,?

Gość gość
Jakby rodziców zabrakło to prawa do domu i tak nie masz.Co najwyżej może siostra spłacić część wartości dzialki. Ale do podziału między wami jest także dom rodziców i podwórko.

Gość gość
wiadomo że to podszyw, ale zawsze można się pogimantykować intelektualnie.

Gość ankkka
czyli siostra ma rację:(

Gość gość
zbuduj sobie swój razem ze swoim gachem i tam się będziesz szarogęsić - a od domu siostry precz!