Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka63

mam większa ochote na seks niz partner

Polecane posty

Gość truskaweczka63

jak wyżej. Ciagle mi sie tacy trafiaja ;/ a może to ze mna jest cos nie tak? Kocham mojego chłopaka, chce czuć jego bliskośc codziennie a on nie ma takiej czestej ochoty jak ja

Gość truskaweczka63
podnosze

Gość R4z3l
mam ten sam problem ze swoja żonką. Wydawało mi się, że dobrze się dobraliśmy pod tym względem, przed ślubem sex i ze 3 razy na wieczór a po jest problem by dostać raz w tygodniu.

Gość gość
ale u ciebie to żona nie ma ochoty a u mnie facet co wydaje mi sie dziwne, przewaznie to kobiety maja mniejsze libido a tu wczpraj lezymy w lozku, ja sie ocieram, głaskam, mówie ze jestem napalona i chce sie kochac a on do mnie "spij kochanie, musimy wczesnie wstac"... to juz którys raz z kolei;/ no ludzie

Gość aron
No ludzie.Powinnaś poważnie zastanowić się nad zmianą partnera,albo poszukaj sobie kochanka.A najlepiej powiedz mu o tym.To tylko kwestia czasu,a on najwidoczniej nie jest zainteresowany twoimi potrzebami.Zwyczajny egoista.Zapytaj go co on by zrobił w takiej sytuacji,albo po prostu powiedz mu to samo gdy on będzie chciał.

Gość truskaweczka63
jak dla niego to nie ma problemu.. niekiedy chce sie kochac 2-3 razy pod rzad a niekiedy w zaden sposób go nie zachece... bo on zmęczony i koniec

Gość aron
Dlatego spróbuj mu odmówić w podobny sposób.Może się otrząśnie i zauważy,że twoje potrzeby są tak samo ważne jak jego.On ma kiedy chce i dlatego cię zaniedbuje.Jak będziesz uległa to niema szans,żeby się coś zmieniło.

Gość truskaweczka63
będzie cięzko odmówic ale spróbuje :P

Gość aron
Jeżeli nie chcesz go zdradzać,a z tego wynika,że nie chcesz.To walcz o to co ci się należy jak krowie siodło.Próbuj i niech ci się uda,i nie obniżaj swojej wartości uległością.Powodzenia.

Gość R4z3l
trudno udzielić jakiejś mądrej rady - mi się to po prostu w głowie nie mieści, że można odmówić komuś kochanemu seksu. Ale być może istnieją jakieś obiektywne powody, może faktycznie można być tak wymęczony, że się nie ma siły..., tylko czy można? :-) Spróbowałbym pogadać, choć na sobie wiem, że to właściwie nie działa :-) Generalnie osoby takie jak my, mają przerąbane bo trudno odwdzięczyć się partnerowi tym samym.

Gość truskaweczka63
a tym ze ja rozumiem zmęczenia, tez pracuje, wczesnie wstaje, niekiedy pozno wracam ale dla mnie te chwile kiedy sie moge wtulic w jego ramiona sa bezcenne. Seks jest dla mnie wazny, lubie czuc jego bliskosc i być pożadana a tu niekiedy takie rozczarowanie. Nie fajnie jest usłyszec odejdz jestem zmeczony

Gość gość
mój mąż też ma mniejszy temperament niż ja,ogólnie cięęęęęęęężkie życie z kimś takim.i te upodlenie kiedy prosisz się faceta o sex.żenada !!!

Gość truskaweczka63
a no własnie.. mnie sie wydaje ze teraz takie zjawisko coraz częsciej wystepuje, ze kobiety chca sie kochać częsciej a mężczyzn "głowa boli"... panowie my chcemy seksu :D czesto

Gość truskaweczka63
up

Gość Zośka90
Truskaweczko mam tak samo, mój facet jest strasznie nudny w seksie, czuję się jak zboczona nimfomanka czasami ;(...

Gość truskaweczka63
mój nudny nie jest, jesli juz do zblizenia dochodzi, wtedy potrafi mnie zadowolic ale niekiedy jak mi odmawia to mnie az skreca i bym mu chetnie przyłożyla :) oni jak chca to my im dajemy ale juz w druga strone to ile sie trzeba namęczyc? A to sexy bielizna, a to eksperymentowanie a to nowe pozycje a oni co? Tylko ich głowa boli... ech

Gość gość
tylko wam c***e w głowie

Gość Zośka90
Bo teraz są c**y a nie faceci. ;)

Gość gość
jeszcze zyby wiedzieli do czego maja i jak tego c***a wykorzystac... :D

Gość gość
ja bym zanurzył w jakiejś młodej c*peczce i na pewno bym jej nie odmówił... mmm

Gość Kaśka Szczecin
Znalazłam swego czasu wizytówkę takiego chłopaka ze Szczecina: www.pandlapani.szczecin.pl , po dłuższym zastanowieniu, pisaniu maili, zdecydowałam się na spotkania, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby spróbować, dyskretnie, bez pośpiechu. Obecnie mam już stałego partnera, ale jak ktoś samotny to zostawiam namiary, mi pomógł bardzo i byłam zadowolona.

Gość gość
mam tą samą sytuacje, mój mąż zmęczony, nie chce mu się itp. myślałam o kochanku, ale nie wiem jak to by było, mój mąż jest pierwszym, nigdy nie byłam z innym facetem.