Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden facet nie zwraca na mnie uwagi żaden mnie nie podrywa ehh

Polecane posty

Gość gość

Widze, ze inne dziewczyny mają powodzenie, flirtują nawet w tramwaju :O na mnie nie zwraca zaden uwagi, spojrzy na mnie i tyle, gdy bylam mlodsza (14-18lat) to ciagle faceci na mnie zerkali, patrzeli w oczy, na moje nogi, tyłek w obcislych jeansach a teraz? NIKT !!! Co sie stało? Az tak sie zestarzałam (mam 24lata) czy zbrzydłam? A moze widac moje zniechęcienie do wszystkiego, zmęczenie światem, obojętność i widza po mnie, ze lepiej do takiej nie podchodzić, pewnie jest wredna etc? Jak myslicie ? :(

Gość moze zbrzydlas to jest natural
moze zbrzydlas kazdy zbrzydnie zestarzeje sie...

Gość KAZDY ZBRZYDNIE
kazdego to czeka zobacz MISS UNIVERSE za 5 lat juz nie bedzie taka ladna jak wczesniej to jest normalne naturalne!!!

Gość gość
musisz poudawać że cieszysz się życiem, inaczej nie zwrócą uwagi

Gość gość
zestarzałas sie + to co piszesz, smetna mina, smutne oczy = brak atrakcyjnosci. Podobnie jest z chorymi i niepelnosprawnymi, nikt nie patrzy na nich jak na obiekt seksualny tylko podczłowieka któremu trzeba okazać miłosierdzie i litość.

Gość gość
wiesz co problem tkwi głębiej cytuję Ciebie:"patrzeli w oczy", teraz już powinnaś wiedzieć, może to wyczuwają...

Gość smutek w oczych
KOBIETA MOZE MIEC Smutek w oczych zauwazalny poniewaz spotkalo ja jakies nieszczescie...cos strasznego przezyla ..stad ten smutek w oczach