Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegoMaja az takieMniemanie

DLACZEGO Faceci NIE PIEKNI NIEIDEALNI a maja takie MNIEMANIE w sobie

Polecane posty

Gość dlaczegoMaja az takieMniemanie

Dlaczego faceci niezbyt tacy fajni nieidealni nie piekni ,a maja takie mniemanie o sobie ..od kobiety to by wymagali a od siebie ..

Gość ehhhhh
zepsuci sa ..

Gość gość
Chyba jest na odwrot. Mniej niz przecietne dziewczyny chca przystojniakow , sredni kolesie maja przej****e u wszystkich. Myslisz ze dlaczego wszedzie sie na potege pisze o tych wymaganiach kobiet?

Gość gość
Dlaczego kobiety niezbyt takie fajne nieidealne nie piekne ,a maja takie mniemanie o sobie ..od faceta to by wymagały a od siebie ..

Gość gość2
Myślę że to powinno działać w obie strony. Najlepszy jest jednak wg mnie wspólny wysiłek i wspólna praca nad sobą nawzajem

Gość gość
bzdura. Kobiety wręcz toną w kompleksach, wiecznie wymyślają sobie powody do niezadowolenia, ciągle starają się poprawić i dążą do perfekcji. 90%kobiet uważa się za grubą a 10%, że jest za chuda. Nawet były przeprowadzane badania na temat samooceny polek w porównaniu z niemkami i polki wypadały znacznie gorzej. Były też przeprowadzane badania na temat inteligencji. Większość kobiet uważa się za głupsze niż są w rzeczywistości a z facetami jest wręcz odwrotnie. Mały rozum a mniemanie ogromne. No ale dosyć z tymi badaniami i spójrzcie na rzeczywistość. Jeszcze chyba nigdy nie spotkałam się z facetem, który by się przyznał, że ma jakiś kompleks. Mało tego, większość facetów ma nadwagę i wielkie brzuchy i tego w ogóle nie zauważają, mówią wtedy, że mogą jeść co chcą i ile chcą a i tak są szczupli :D Na dodatek twierdzą, że kobieta kończy się na 60kg (gdzie przy 60kg u kobiety ze średnim wzrostem do nadwagi daleko) A jeśli nie macie świata rzeczywistego to zerknijcie na jakiekolwiek forum. To nie kobiety krytykują każdy skrawek ciała mężczyzn, tylko mężczyźni wyszukują czegoś u kobiet. Poza tym ostatnio czytałam topik na temat grubego brzucha u facetów i wiele kobiet pisało, że im to nie przeszkadza i uwielbiają się do niego przytulać. Tak się składa, że jakoś nigdy nie spotkałam się z tym, żeby coś takiego napisał facet.

Gość gość
bo maja fiuta i uwazaja ze to wystarczy, ze sa rasą panów

Gość gość
moj maz potrafi mi zwrocic uwage zebym bardzirej osiebie zadbala i nie chodzila po domu w dresie a sam choduje piwne brzuszysko i lazi w podartym ledwo trzymajacym sie na tylku dresie.moje kolezanki maja podobnie. FACECI MAJA WYMAGANIA WOBEC KOBIET ALE UWAZAJA ZE ICH TO NIE DOTYCZY

Gość gość
mój to mi wszystko wypomni a to skóra za sucha a to pięta szorstka a to włoski zaczęły odrastać a tu pryszczyk wyskoczył a tu kropka jakaś a tu włosy nieułożone ooo masz łupież nie kupuj chipsów bo będziesz gruba głodna jesteś???!!!! Oczywiście sam nie patrzy na to ile czekolad dziennie zjada itd bo przecież mi to nie przeszkadza, no właśnie ja nie wymagam od nikogo perfekcji bo to jest chore, ale dlaczego on tego wymaga ode mnie? Czasem się zastanawiam czy w jego oczach nie jestem jedną wielką niedoskonałością. Oczywiście on później mi próbuje wmówić, że jestem dla niego idealna. Jakoś trudno mi w to uwierzyć :O

Gość gość
jeszcze pyta dlaczego paznokci nie spiłowałam dlaczego balsamu lub kremu nie użyłam że mogłabym się opalić że powinnam częściej odwiedzać fryzjera że wyglądam źle w makijażu (wcześniej za to mówił, że w makijażu mi lepiej i teraz się tego wypiera) i pewnie jeszcze się trochę znajdzie

Gość gość
moj, kiedy spelnie jego wymagania odosnie wygladu, potrafi powiedziec ze ma najladniejsza zona wsrod wszystkich jego kumpli. niestety ja nie nie moge tego samego powiedziec. kolezanki maja przystojniejszych ktorzy im pryszcza nie wypominaja

Gość gość
mi mój powiedział, że podobam się dla niego i każdy ma inny gust, więc innym facetom się nie podobam i jest mnóstwo kobiet piękniejszych ode mnie. Najlepsze jest to, że kiedyś miałam facetów na pęczki a wybrałam jego, który uważa, że z wielką łachą mnie zechciał :O

Gość zbyt wygorowane mniemanie
Czesto widze na ulicach i nie tylko..,slysze Jak takie IMITACJE MESKIE,niedojrzali,dziecinni-ktorzy sa tak naprawde BARDZO ZAKOMPLEKSIENI ,a udaje macho kozaka .. krytykuja, ,smieja sie z kobiety czy to na ulicy ,czy w klubie ,a sami nie sa PIEKNI IDEALNI...a te kobietki z ktorych wiesmiewaja sie ,krytykuja..sa w wiekszosci FAJNIEJSZE OD NICH

Gość trzeba ich uswiadamiac ich wad
trzeba facetow sprowadzic na ziemie uswiadomic usmiadamiac ich wad tak jak to oni robia kobietkom niszczac je..moja znajoma przez to ze facet caly czas jej dokuczal na temat jej wygladau popelnila samobojstwo..nie wytrzymala..

Gość gość
najlepsze jest to, że mój facet się dziwi, że mam kompleksy i twierdzi, że sobie je wmawiam, lecz to nie ja sobie to wmawiam tylko on mi już wmówił dobitnie jak bardzo nieidealna jestem

Gość trzeba ich uswiadamiac ich wad
niekture kobiety mowia facetom jacy to oni cudowni wspaniali piekni itp..a temu pozniej rosna piorka i mysli ze moze miec kazda ,a ze brzydsza moze gardzic...wyzywac wysmiewac ,bo moze miec kazda

Gość gość
no faktycznie tak jest. ja mojemu troche poslodzilam i teraz jak w knajpie usmiechnie sie do niego dziewczyna bo zwyczajnie chce byc uprzejma to mu sie wydaje ze na niego leci. i jeszcze mi oznajmil ze wciaz ma branie

Za dużo teraz się telewizji ogląda, ale nie zmienia to faktu że zamiast krytykować warto wziąć się za siebie i dążyć do doskonałości :D

Gość gość
męska rzecz, to powiedz to lepiej swoim kolegom

Gość gość
to przez kobiety faceci maja takie mniemanie o sobie....tak ich rozpieszczaja zapewniaja ich ..

Gość gość
to wszystko dlatego, że faceci są płytcy i nie mają uczuć, no może są jakieś drobne wyjątki. kobieta, kiedy się zakocha, to nawet bardzo przeciętnemu facetowi będzie prawić komplementy, chwalić itp., bo raz, że fajnie powiedzieć kochanemu facetowi coś miłego, dwa - wiemy jak ważne dla nich jest ich ego. a facet? po początkowym okresie, kiedy już pierwsza fascynacja minie, wszystko wytkną, nazywając to szczerością :D i jeszcze pretensje, że o co nam chodzi, przecież to dobrze, że są szczerzy :D tylko idioci nie kumają, że szczerość w związku to nie wytknięcie typu "źle Ci w tej sukience" albo "kochanie, d**a Ci coś urosła".

Gość gość
FACECI nieidealni nie piekni ,a jak potrafia gardzic ,wysmiewac brzydkie kobiety...a kazdy czlowiek zbrzydnie zestarzeje sie kazdego to czeka .. BYWAJA STRASZNIE PODLI....wytykaja wady a sami nie sa idealni piekni...manipulujac czesto kobietami..

Gość gość
mi facet nie jakis niewiadomo fajny nieidealny a wyzwal mnie wysmial ze jestem brzydka ...a on mi sie wogole nie podobal ..uwazam go za brzydkiego ale nie glosze tego innym lub wyzywam tylko zachowuje to dla siebie...

Gość gość
Czy ktoś kiedykolwiek słyszał żeby grupka kobiet krytykowała przechodzących obok nich mężczyzn? Typu: hej brzydalu, ale masz gruba doope itp Za to spotkalam sie z takimi chlopaczkami, którzy obrazali przechodzace kobiety

Gość gość
i ciekawe CZY WSZYSCY faceci jakpoznaja kobiete na poczatku powiedza komplement ,a pozniej juz po jakims czasie nie ,tylko krytykuja

Gość gość
ze zacytuje " Czesto widze na ulicach i nie tylko..,slysze Jak takie IMITACJE MESKIE,niedojrzali,dziecinni-ktorzy sa tak naprawde BARDZO ZAKOMPLEKSIENI ,a udaje macho kozaka .. krytykuja, ,smieja sie z kobiety czy to na ulicy ,czy w klubie ,a sami nie sa PIEKNI IDEALNI...a te kobietki z ktorych wiesmiewaja sie ,krytykuja..sa w wiekszosci FAJNIEJSZE OD NICH" DOKLADNIE!!!!

Gość gość
dziewczyny TRZEBA IM POKAZAC!!! sprowadzic ich na ziemie!!! niech zadna kobieta przez ich nie placze ze ich krytyke wyzwiska... niech zadna kobieta nie niszczy sie psychicznie przez ich krytyke.. niech zadna nie popelni przez ich krytyke samobojstwa...