Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegoMaja az takieMniemanie

DLACZEGO Faceci NIE PIEKNI NIEIDEALNI a maja takie mniemanie

Polecane posty

Gość dlaczegoMaja az takieMniemanie

Dlaczego faceci nieidealni nie piekni ,a maja takie mniemanie o sobie i tak obgaduja,nasmiewaja sie z innych kobiet ,wyzywaja od brzydkich itp..a sam nie jest jakis piekny idealny

Gość gość
to sie nazywa szczyt chamstwa i prostactwa po prostu .

Gość bo sa zakompleks tak naprawde
Czesto widze na ulicach i nie tylko..,slysze Jak takie IMITACJE MESKIE,niedojrzali,dziecinni-ktorzy sa tak naprawde BARDZO ZAKOMPLEKSIENI ,a udaje macho kozaka .. krytykuja, ,smieja sie z kobiety czy to na ulicy ,czy w klubie ,a sami nie sa PIEKNI IDEALNI...a te kobietki z ktorych wiesmiewaja sie ,krytykuja..sa w wiekszosci FAJNIEJSZE OD NICH

Gość gość
Też zauważyłam, że faceci myślą o sobie jako o pięknych i mądrych samcach alfa. Baaardzo często niesłusznie :p Taką już mają naturę. Najbardziej mnie rozwalają kolesie mega szpetni, którzy próbują wyrwać "lalki Barbie" :D Panowie - więcej obiektywizmu.

Gość gość
Zastanowcie sie nad tym jakie wy macie wybujale ego a czesto wyglad conajwyze sredni. Wymaganiaa z koooooosmosu, facet powinien byc przystojniak, byc taki smaki owaki.

Gość ehhhhhhhhhh
faceci udaja macho a tak naprawde sa zakompleksieni ale ukrywaja to..

Gość moj kolega mysli o sobie ze
moj kolega ktory nie jest w moim typie jest brzydki jestem mila do niego ,a on mysli ze ja na niego lece... ale tak naprawde to on mi sie nie podoba A JAKIE ON MA MNIEMANIE O SOBIE... a sam niezbyt fajni...