Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płacz po jedzeniu dwóch i półmiesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mam następujący problem. Mój 2, miesięczny synek po wypiciu mleka z butelki zaczyna strasznie płakać, robi się czerwony na budzi, wymac***e nóżkami. Jest na mleku modyfikowanym Bebilon Comfort ze względu na wcześniejsze kolki. Jak wezmę go do góry to mu się odbija nawet czasami trzy razy. Jak trzymam go na rękach jest ok, ale jak chce położyć znowu płacz. Jak już go położę i przewinę uspokaja się. Trochę pogaworzy i idzie spać, ale na krótko. Potem się budzi po 30-40 minutach, trochę się pobawi, płacze i znowu usypia. Tak jest w ciągu dnia. Noce przesypia od 20:30 do 5:00. Najgorszy jest ten płacz po jedzeniu. Miał może tak ktoś??

Gość gość
prawdopodobnie za szybko pije, nałyka się powietrza i brzuszek go boli...może zmień butelkę?

Gość gość
A jaka butelka była by odpowiednia? Smoczek ma wolny taki do 3m więc chyba w porządku.

Gość gość
Moj tak plakal do momentu az mu sie dobrze odbilo. Czasem trzeba bylo dluzej ponosic mimo ze na poczatku odbeknal. Jak juz odeszlo wszystkie powietrze to spokojnie zasypial. Czasem tez te powietrze go budzilo jak nie beknal dobrze po jedzeniu ;) teraz na prawde nosze do skutku,czasami taka detke wypompowana ;)jak sie nie odbeknie to trudno klade,ale jak soe obudzi to podnosze.do odbicia.

Gość gość
a moze to refluks?

Gość co jest grane
idz do lekarza moj tak mial i okazalo sie ze to skaza bialkowa.ma jakas wysypke?zauwazylas cos niepokojacego?

Gość gość
Żadnej wysypki, zmian czegokolwiek. Tylko ten płacz.

Gość gość
Temperatury też nie. Zauważyłam tylko że chyba zaczyna ząbkować bo pojawiły mu się białe kreseczki z przodu na dziąśle....

Gość gość
moze to plesniawki? czy te kreseczki sa na gorze dziąsła? jak już sie przbiły to będzie spokojniej:)

Gość gość
Na pewno nie pleśniawki. Ja mam takie dziwne wrażenie że to gazy w jakimś też stopniu...

Gość gość
Weź naucz się pisać po polsku bo nie sposób zrozumieć o co ci chodzi.

Gość gość
Mój synek też tak miał a nawet nie dopijał całej porcji mleka i zaczynał płakać. Zmienilismy mleko na Nutramigen i od tej pory jest ok.

Gość taka sobie jestem ja
A jakich butelek uzywasz? wydaje mi sie ze natural sa wolniejsze my uzywamy obecnie tommee tippee