Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada2156

Czy to moze byc ciąża

Polecane posty

Gość Ada2156

Hej, mam problem. Uprawiałam z moim chlopakiem 9dc stosunek przerywany. Cykle mam dosyc nieregularne od 27 do 30 dni. 16dc zaczęły mnie boleć piersi. Wczoraj miałam bardzo dziwny "śluz". Były to jakby białe płaty o konsystencji wosku. Dzisiaj(21dc) zauwazylam brązową plamke na wkladce. Boję się, że to wszystko może oznaczac ciąże... Pomożcie mi

Gość gość
Przestań do c***a pana wstawiać wszędzie te same teksty. Zrób test i tyle.

Gość Ada2156
Ale to czekanie mnie wykańcza... Szczegolnie niepokojom mnie te białe płaty o konsystencji wosku. Czy któraś z was takie miała?

Gość gość
to mogl sie zarodek zagniezdzac, ale jedynie w terminie @ test ci powie co jest grane albo beta hcg zrob

Gość gość
cykl 27-30 to cykl regularny, a jak boisz się wpadki, to zacznij się zabezpieczać, bo stosunek przerywany nie jest żadną metodą antykoncepcji

Gość gość
A przy zagnieżdżaniu zarodka nie powinno być jasno różowego plamienia lub czerwonego? Czytałam w internecie, ze takie białe "płaty" mogą świadczyć o jakiejs infekcji. Już sama nie wiem...

Gość Ada2156
ostatni post jest mój

Gość gość
przy zagnieżdżeniu moze nie być zadnych objawów, a jesli chodzi o ciebie to pozostaje czekać do dnia spodziewanej miesiączki

Gość Ada2156
A czy przy 9dc i stosunku przerywanym przy moich cyklach jest duże prawdopodobienstwo zajscia w ciąże?

Gość gość
50 na 50 jak zawsze przy stosunku bez zabezpieczenia. Moj szwagier tez tak robił ze swoją 17 letnia dziewczyna, a teraz czekają na dziecko. Gratuluje głupoty jesli nie chcesz zajść w ciaze a uprawiasz seks bez zabezpieczeń. Tu należy powtórzyć, ze seks przerywany to normalny seks, NIE jakies zabezpieczenie. Jak zaczniesz robić testy owulacyjne daj znać bo wtedy bedzie wiadomo bardziej czy mogłam zajść z ciaze czy raczej nie.

Gość Ada2156
Wiem, że zrobiłam straszną głupotę... Ale czy naprawde prawdopodobienstwo jest takie same jak przy pełnym stosunku?

Gość gość
raczej nie jesteś !!!

Gość gość
Jasne ze tak. Mężczyzna cały czas wypuszcza pojedyncze plemniki podczas stosunku. Nie musi dojść do pełnej penetracji.

Gość Ada2156
A nie jest tak, że tych plemników jest zbyt mało, aby zapłodnić? Przecież nawet przy pełnym wytrysku 3/4 plemników ginie....

Gość gość
Do zapłodnienia wystarczy jedna witka, ktora przepływie przez kanał rodny. No nie mów, ze tak cieżko Ci to zrozumieć? Gina i nie to zależy tylko od plemnika. Jak jest silny i r***liwy to doplynie do jajeczka, baaaa nawet na nie poczeka kilka dni.

Gość Ada2156
Rozumiem... Próbuje się jakoś uspokoić :( Do dnia przewidywanej miesiączki musze czekac jeszcze 6 dni, a już po prostu wariuje....