Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beruthiel

Gdzie jest Mój Książę

Polecane posty

Gość gość
nastepna desperatka

Gość palanciertyu
wynocha z ta Romą!

Gość gość
juz jestem,czlowiek na chwilke wyjdzie i juz tragedia.

Gość Krótkowidz Przemysław
Witam serdecznie. Z tej strony Przemysław, kłaniam się nisko, biję ziemią w czoło. Bez związku z Pani wpisem, potocznie nazywanym postem, a w praktyce będącym postem, mam przyjemność poinformować Panią, że w ramach promocji ma Pani możliwość skorzystania z naszej oferty specjalnej polegającej na umożliwieniu Pani odpowiedzenia na niniejszy wpis celem weryfikacji poprawności ortograficznej, semantycznej, syntaktycznej oraz semiotycznej każdego kolejnego wpisu. Wyniki takiej weryfikacji nie mają wpływu na Pani profil, nie ponosi Pani żadnych kosztów brutto, i nie ma Pani obowiązku w ogóle się tym przejmować. Za Pani pozwoleniem, konsekwencje poniosą nasi pracodawcy. Z poważaniem zpoważaniem

Gość gość
co to za jeden?

Gość gość
ale ko to?

Athelgast/Edelgast to mistrz wypowiedzi na poziomie, mądry i oczytany człowiek, z którym bardzo miło mi się spędza wirtualny czas :)

Po powrocie do domu tylko postanowiłem zerknąć, a tu taka niespodzianka :) Pogadałbym trochę, ale jutro wstaję o 4:00 do robity ( i to na cały dzień) Pzdro i Dobranoc :)

Edelgast ma Perlową Księżniczkę, która mieszka niedaleko mnie (tak twierdził ostatnio). Ja jestem tylko jego doradczynią od spraw scercowych. Nie traktuję go jako potencjalnego kandydata na mojego księcia z bajki. On już jest zajęty i cieszę się. Pojawiłam się na kafeterii, po to by pomóc złamanym sercom (które oczywiście czytają ze zrozumieniem, co piszę).

Gość gość
dasz mu? :) nadzieję? :D na spotkanie? :P we dwoje? 👄 raz się żyje, dzieciaki :D:D:D

Gość gość
Beruthiel, przykro mi, ale pomyliłaś osoby. Ksiąze to twór samoistny, któremu obce są inne impostacje.

Gość gość
mieszkaniem księcia jest serce księżniczki jego :)

Gość gość
Tak więc milczę na wieki w kamień zastygły!

Gość nastepny gość ha
... a domem księżniczki jego, źrenica w oku księcia onego.

Gość gość
Jest daleko Książe, wymyślony, nieprawdziwy, i tylko tak bardzo się chce raz jeszcze ujrzeć. Przez chwilę popatrzeć. A niemożliwe to.

Gość gość
Pomyka na podniebnym rumaku by nocą senną zapukać do komnaty księżniczki i wniknąć w jej cielesną powłokę :)

Gość nastepny gość ha
A o poranku wymknąć się między kroplami rosy, wśród traw i tataraków, gdy nieśmiało promyk jutrzenki zabłysnął w złocistych włosach księżniczki...