Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siasiunia7

Usg wykazało inny tydzień ciazy

Polecane posty

Gość siasiunia7

Cześć mój problem dotyczy ciazy.wedlug kalendarza jestem w początku 10 tyg ciazy, dziś poszłam na wcześniejszy skandal gdyż rok temu miałam poronienie,okazało sie ze plod jest wielkości 6 tyg dziecka i może wrócić za tydzień by powtórzyć usg.lekarz powiedział ze albo jestem we wczesnej ciazy albo ciąża sie zatrzymała.ostatni @ miałam 10-15 czerwca zrobiłam miesiąc pózniej 5 testów ciazowych i żaden nie wykazał ciazy dopiero jak oddałam mocz do zbadania okazało sie ze faktycznie jestem w ciazy.martwie sie i boje czy wszystko jest ok.czy któraś z was tez miała podobny problem?

Gość siasiunia7
Czy to możliwe żeby były aż 4 tygodnie różnicy?

Gość gość
Mozliwe ze zaszlas pozniej niz myslisz tym nardziej ze testy wyhodzily ci negatywne. Oby tak bylo.

Gość Siasiunia7
W 6 tyg podobno nie można mieć jeszcze brzucha u mnie jest różnica bo jestem bardzo szczupła więc niedopinam sie w spodniach i bolą mnie piersi mam nadzieje ze faktycznie sie wszystko nadal rozwija

Gość gość
A jak wygladaja twoje cykle? Czy sa regularne?

Gość gość
A test z krwi kiedy był pozytywny, jaki poziom?

Gość gość
Cykle raczej regularne zawsze jakość do 3 4 dni różnicy , nie wiem jaki miałam wynik bo miałam pobrane dopiero kilka dni temu krew i obencnie mieszkam w Uk więc tutaj jak są dobre wyniki to raczej nie informują , chyba ze by było cos zle