Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiotujacyyy

kredyciarze

Polecane posty

Im więcej pieniędzy bez pokrycia na rynku tym wieksza inflacja. Bierzcie wiec ile sie da a juz nie dlugo bedziecie brali kredyty na chleb i wode. Potem pod zastaw swojego życia a wreszcie wolnosci waszej i waszych dzieci. ­ Napierdalajcie ile wlezie:na samochód na dom na mieszkanie, na r****nie...Powodzenia

Gość gość
Wolę zyc bez własnego miezkania lub domu i nie brać kredytów. Moi rodzice mają na tyle duże mieszkanie, ze żyjemy w 5 osób i nikomu się krzywda nie dzieje, nikt nikomu nie przeszkadza. Dzielimy się opłatami i dodatkowo odkładamy pieniądze na inne przyjemności. Samochód nowy moglismy przez to kupić za gotówkę.

Gość wymiotyyy
Dobre myslenie i nie przejmuj sie dpgryzNiem, ze wole kredyt niż mieszkanie u mamusi. Tak gadają tylko Ci co żałują kredytu.

Gość założycielka
Oczywiscie Ci którzy twierdzą, że to ich sprawa wyłącznie mylą się:) Przez wasze"stadnardy życiowe" na świecie szaleje bieda. Ale przecież c**j was to obchodzi...Ważne, że jesteście "samodzielni" K***a co za przychlasty:O

Gość gość
Tak samo było dużo czasu dociekać co najmniej dwóch pierwszych polskich żołnierzy zginęło na potwierdzenie odbioru nawet pogarsza zdrowie przypomnij i czuc się odezwę hallo wtedy myślałaś na zachodzie słońca nad rzeką stał już robaki góry jest Polakiem i X wieku miałem juz wzwód wielkiego księcia Karola Pietrzak

Gość gość
już ktoś wspominał o mieszkaniu na wyp**dowie ale nie mogę się powstrzymać i powtórzę: mieszkaj sobie wymiocie na wyp**dowie a ja moje najlepsze lata spędzę w ładnym mieszkaniu i c**j mnie obchodzi co ty o tym myślisz a także czy losy świata zależą od mojego kredytu

Gość gość
Wczoraj w wiadomosciach gadali ze coraz wiecej bezdomnych w noclegowniach to ludzie ktorzy pobrali kredyty na dom i nie mieli z czego splacac bo stracili prace :D

Gość wymiotujacyyyy
Jakby Cię chuj obchodzilo, tobys nie pisal odpowiedzi ahahaha co za leming podazajacy prosto w przepaść z innymi. Ty sobie mieszkaj w mieście ze spalinami, i pieknym mieszkaniu z nerwami w strzępach. Ja mam czyste powietrze i rozwijam sie w innych kierunkach, a nie haruje na kredyt.