Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEST ale druga kreska jaśniejsza Zdjęcie Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
ale pojawiła się od razu czy też po kilku godzinach dopiero ?

U mnie też była dopiero po 10 minutch druga. Wyszła mi jedna i poszłam cos tam robić w mieszkaniu i zostawiłam go na pralce. Wracam żeby wyrzucić go do kosza a tam druga!!!!!! Teraz ma 3,5 roku :P

Gość kosmosik
oddałabym wszystko żeby zobaczyć dwie kreseczki:-(

Gość gość
ojojoj tipsiara sie boi ze w ciazy jest ha ha no druga kreska slaba ale na bank w ciazy test sie moze mylic tylko jesli pokazuje 1 kreske, jak pokazuje 2 to nigdy nie jest pomylka, gratulacje

Gość gość
ja tez tak mialam, zrob bete

Gość gość
jutro zrobie drugi i zobaczę

Gość gość
miałam identycznie, ta 2 kreska wychodziła bardzo bardzo słaba nawet kilka dni po spodziewanej miesiaczce. ps 1. za 2,5 mca rodzę ps. 2 mam kilka koleżanek z pco, i wszystkie maja dzieci, w tym niektore nawet po 2 :D a tez były "bezpłodne" wg gin

Gość gość
mam nadzieję że jutro okażę się że to pomyłka

Gość gość
szczerze? wątpie! u mnie ta druga bledziutka kreska wychodzila po ok 5 min

Gość gość
ale u mnie wyszła chyba dopiero po kilku godzinach, no i jak by nie było to okres dostałam tyle że słabszy i krótszy

Gość gość
według mnie test pozytywny druga kreska nawet jak jest cieniem cienia to pozytyw ale mogą być też jakieś inne schorzenia które powodują fałszywy wynik, jutro z rana BETA HCG za 17 zl w lab i po paru godzinach sie dowiesz...

Gość gość
na bete nie mam czasu, i czytałam też opinie takie że taka kreska czasem występuje a ciązy nie ma

Gość gość
nie mogę być teraz w ciazy

Gość gość
miałam tak samo i ... jednak ciąża:) przy wczesnej ciąży kreska wychodzi blada albo jeśli test nie jest zrobioy rano

Gość gość
robiłam rano

Gość gość
też tak miałam, ale okazało się że to nie ciąża po prostu test tak wyszedł, więc nie zawsze druga jasna kreska świadczy o ciązy więc jej tak nie straszcie. A skoro masz pco i miałaś okres więc marne szanse że to ciąza

Gość gość
ja rano miałam taką bladą dopiero badanie krwi wykazało ciążę na 100%

Gość gość
ale te kreski miałyście takie jak ta moja na drugim zdjęciu ?

Gość gość
na pierwszej fotce jest to czwarta kreska liczona od lewej, taka rozmazana, może patrzycie na nie tą co macie bo jest ich tam kilka

Gość gość
ja miałam taką,że nie wiedziałam czy to cień czy kreska i okazało się,że jednak ciąża. Mże powtórz test zresztą najlepsze jest badanie krwi

Gość gość
U mnie podobnie było. Zrobiłam jeden test. Jedna kreska wyraźna, druga (też ukazała się po jakimś czasie) blada. Ja bym pewnie wyrzuciła test od razu jak zobaczyłam tą pierwszą, jedną kreskę, ale mąż wnikliwie się przyglądał i przyglądał, aż doczekał się pojawienia drugiej bladej kreski. Pamiętam, że zarzekałam się wtedy, że gdzie tam, że pewnie w ciąży nie jestem. Mąż znowu odwrotnie. Zrobiłam drugi test. Sytuacja ta sama z krechami... . Do tego spóźniający się okres oczywiście. Poszłam do gina, stwierdził ciąże :) Teraz mam dwuletniego syna :) Na Twoim miejscu olałabym już testy i poszła do gina - to będziesz miała największą pewność... A co do Twojego okresu, od mojej przyjaciółki mama miała okres do 6 miesiąca ciąży i też miała jakąś tam niby chorobę, która miała powodować jej niepłodność. Kobiecina zaadoptowała małego chłopca a potem jeszcze urodziła 3 dziewczynki :)

Gość gość
a iteż mam pco to wcale nie wyklucza ciąży

Gość gość
a ile jesteś w tej chwili po miesiączce?

Gość gość
tylko że ja nie mam okresu wcale 4 lata bralam tabletki anty, jak odstawilam to okresu nie mialam 4 miasiace a dostalam dopiero jak wrocilam do tabletek, bralam cilest ktory wycofali i musialam odstawic bo nie mialam recepty, okres jakims cudem dostalam 15 dni pozniej bylam pewna ze wcale go nie bedzie

Gość gość
okres mialam miec 29 lipca, a dostalam 12 sierpnia, trwal aż 3 dni w dodatku byl dosc slaby zawsze mialam okres z 6 dni z czego pierwze 3 byly bardzo obfite, tym razem nawet pierwszego dnia aż tyle krwi nie bylo i boli mnie podbrzusze zawsze bardzo, teraz tylko delikatnie

Gość gość
to lepiej idź do ginekologa bo to skomplikowane :)

Gość gość
wiem właśnie, masakra jakaś

Gość gość
Nie panikuj, bo jak odstawiałaś tabletki anty, to różne wariacje mogą dziać się w Twoim organizmie. Moja koleżanka do jako takiej równowagi hormonalnej i okresowej po odstawieniu tabletek wróciła dopiero po prawie 2 latach! Idź najlepiej jutro w miarę możliwości do ginekologa! Bo testy nie dają 100% pewności...

Gość gość
Ja mialam podobnie. W dniu @ dostalam plamieb, bylam pewna ze to okres. Dwa dni pozniej cos mi nie pasowalo, jakies takie male to krwawienie bylo. Zrobilam test. Po ok 5 min druga krecha juz byla. A tez plamilam i myslalam ze to okres, ale to byla ciaza. Teraz czekam na dzidzie ;)