Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga Maciek B z doskoku

Polecane posty

Gość gość
on nie ma 28 lat ludzie czy wy macie iq 50 czy o co chodzi? zwykly dzieciak ktory sie nudzi na wakacjach i pisze niestworzone historie zaloze sie ze do 2 miechow zniknie bo szkola sie zaczynie. rok temu to samo bylo tylko mial nick najmadrzejszy na swiecie.

Gość gość
maciek spedza codziennie minimum 4 godziny na kafeterii, to chory czlowiek siedzi tu od ponad roku niezle go wciagnelo

Gość gość
100 postow dziennie nie pisze sie kilka minut, jeden post to minuta, aby go napisac trzeba odczytac wpis innego forumowicza co zajmuje tez minute to daje 200 minut czyli prawie 4 godziny dziennie przy blyskawicznym czytaniu i pisaniu. moze sobie z tego nie zdawales sprawy, to teraz przyjmij fakty do wiadomosci- twoj doskok trwa 4 godziny wyjete z dnia pracy i czasu wolnego z dziewczyna czy znajomymi.

Gość gość
od godziny tu siedzi i odpowiada na kazdy post, jeszcze morza nie zobaczyl i moze mu sie to nie udac wcale

Gość gość
mam pomysł! zmierzmy mu czas ile go spedzi na tym topiku. piszcie!

Gość gość
Ona powiedziełą :Lubisz mnie?" | On powiedział "nie". | Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | Znowu powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty." | Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00 |Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze sam\sama

Gość cwaniaczek za dyszke
Oczywiscie z Ta kochanka to byl sarkazm palcem bym ciebie nie tknela... ojj wybacz to jeszcze lepiej od pol roku siedzisz na babskim forum XD ... Nikt nie mowi ze musisz narzekac na brak pieniedzy, przeciez ludzie bogaci istnieja a szczegolnie tutaj na kafe ... Z tego ci wiem do miales juz byc nad morzem hhe

Oh poszedl do dziewczyny a mial isc nad morze zalosny jestes... powodzenia ci zycie w twoim zaklamany swiecie kolego

Gość gość
kwadrans wytrzymal niepisania na kafe z doskoku to ty wpadasz do reala kolego

hahah wspolczuje Twojej dziewczynie.

Gość Macius Aport
szybciutko podnies posta i odpisz!

Gość jezeli ta dziewczyna
istnieje to musi byc takim samym downem jak macius

Gość macius cip cip cip
biegusiem doskocz!

Gość maciek z doskoku
dales lasce pojesc mielonych od twojej babuni?

Gość miaels 6 kotletow
a dales jej jednego? co za wiejski zydek

Gość ale przed wyjazdem
tez jadles kotlety 2 sztuki a ona co?

Gość jezu jakby moj chlopak
jechal na wczasy z naszymi znajomymi z zapakowana walowa, zupa i kawa w termosie, to bym sie pochlastala ze wstydu. Odchodziles na ubocze zeby zjesc i nikogo nie poczestowac?

Wiesz co Maciej widzac ze jestes malo inteligenty chociaz by po przez to ze odpisujesz na denne komentarze typu kotleciki ... uwierz mi wspolczuje jej

Gość gość
Ona powiedziełą :Lubisz mnie?" | On powiedział "nie". | Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | Znowu powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty." | Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00 |Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze samsama

Gość gość
Pisze na cafe z doskoku hahahaha ale się usmialam, wez się zapisz do specjalisty bo masz powazne problemy, niedlugo będzie nam opisywal jak sobie du** podciera... Podnieca cię to że tak się uzewnetrzniasz pajacu? Ku*** nawet opisuje z czym sobie kanapki robi, masakra jaki ułom

Gość gość
Zazrościcie Mackowi , że gdzies jedzie? Jedziecie po nim niewiadomo za co. A do osoby która pisała , że iphone jest słaby, bo jak sie go wrzuci do wody to nie dziala to z większościa telefonow tak jest raczej kobieto i nie osmieszaj sie piszac takie rzeczy:)

Gość gość
x A Ty Macius myslisz ze Iphone jest niezniszczalny. cwanaiczek za dyszke co ty się maciory i takie głupoty pytasz ostatnio zabłysnął tekstem jak ktoś mu napisał że lubi jeśc ciemne pieczywo maciora na to JA NIE LUBIĘ PUMPERNIKLA on myśli sobie wyobraźcie że ciemne pieczywo to tylko PUMPERNIKEL

Gość nikt po nim nie jedzie
pisze debilne teksty to sie z nich smiejemy jak nie chcesz to sie nie smiej:)

Gość gość
maciora piszesz że wiele osób cię lubi a weź i wymień choć jedną osobę ? bo jakoś nie pamiętam

Gość spec kulinarny macus
nie wiedzial tez czym ise rozni salatka od surowki oraz nigdy nie jadl risotto przyprawia wszystko jedynie maggi i vegeta

Gość gość
Maciek nie napisal ze iphone jest niezniszczalny tylko , ze go ma na co cwaniaczek odpisal ze nie jest taki fajny bo jak sie go wrzuci do wody to nie dziala:) Ubawilam sie setnie czytajac to:) Ktos tu jest naprawde ograniczony i nie umie czytac ze zrozumieniem , co dopiero wymagac np obslugi iphona:)

Gość gość
niewazne ze nikt go nie lubi ,wazne ze macius samodzielnie mysli ze wszyscy go lubia : D

Gość gość
i nie lubi wielu rzeczy jeść kucharzyna od siedmiu boleści

Gość gość
a nawet jak cos lubi, to nie bedzie przeplacal np za papryke poczeka az dziewczyna mu postawi sushi po roku medzenia ze sie wybiera

Gość gość
hahaha dobre