Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaaa23

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość karolciaaa23

Hej dziewczyny! Co myślicie o tej metodzie? Która z was ją stosuje i jak długo? Czy znacie przypadki wpadek?

STANOWCZO ODRADZAM! Nie jest to metoda antykoncepcji w żadnym wypadku! Nie wiesz czy chłopak zdązy sie powstrzymać, zresztą w 'tej wydzielinie' z penisa w trakcie stosunku tez znajdują sie plemniki ( co prawda w w bardzo malych ilosciach) ale jendak, jesli nie chcesz zajśc z ciąze to 6 zł do kieszeni i do apteki albo sklepu po gumki!

Gość gość
stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcyjną- kiedy to sobie wbijecie do głów- 21 wiek, a pytania jak w średniowieczu

Gość gość
Owszem ok, ale tylko w dni niepłodne. Ja je sobie wyznaczam afrodytą na ślinę. W dni płodne zawsze się zabezpieczamy

Gość gość
niby nie jest to metoda a mnóstwo ludzi ją stosuje. Mnóstwo moich koleżanek jak nie większość i w ciąże nie zachodzą. sama ją stosuje od trzech lat (mam2 dzieci) nasze matki, babki też tylko taką antykoncepcję stosowały. ja myślę że jeśli wziąć pod uwage ilość par które w ten sposób zabezpieczają sie to liczba wpadek jest niewielka :)