Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informatyk Andrzej

Mam problemy z bliskością

Polecane posty

Gość ulalaIloveyoubejbe
Bez milosci da sie zyc. Jestes przykladem dla tej tezy. Nic na sile. Wazne, iz masz w zyciu bliska osobe - mame.

Gość Informatyk Andrzej
Ale ja szukam miłości, tylko każda okazuje się nietrafiona.

Gość lilia wodna78
Ogolnie temat jest bez sensu, bo nikt nie udzieli odpowiedzi na pytanie dlaczego nie umiesz sie zakochac, czy dlaczego nie zakochales sie. Amen.

Gość gość
może ty jesteś nietrafiony.

Gość Informatyk Andrzej
Obecnie potrzebuję przyjaciółki do seksu. Niestety wszystkie się zakoc**ją we mnie, odmawiają seksu, co jest zrozumiałe przez wytworzenie oksytocyny w ich mózgach, a ja na nowo muszę szukać. Jestem już tym zmęczony :(.

Gość ulalaIloveyoubejbe
No to skoro potrzebujesz przyjaciółki do seksu, to czemu zdawałeś się ubolewać, że nie możesz się zakochać? Ale jak spuszczasz się tak prędko to filmiki powinny Ci wystarczyć. A swoją drogą, mama nie byłaby dumna z synusia, oj nie :o :( Poza tym, jest mnóstwo miejsc w necie, gdy można zaoferować swoje usługi.Jest wiele chętnych na seks kobiet (niestety) i układy FF. Ale w takiej sytuacji musisz mieć wiele do oferowania także poza (przedwczesnym :O) wytryskiem. Jesteś skazany na klęskę.

facet skończ już tę prowokację bo zaczynasz się gubić: wcześniej pisaleś że masz problem bo nie umiesz sie zakochać a teraz odwracasz kota ogonem i piszesz że nie szukasz miłości tylko partnerski do seksu. może i dobrzes ie bawisz pisząc tu ale zachowaj może pewien umiar.

Coś w tym jest. Już od samego czytania Twoich smętów uwalnia mi się oksytocyna:D Weź mnie Andrzej! Wybierz mnie!

Gość bluevelFet
mnie sie uwalnia testosteron i chetnie bym przyj****a autorowi w leb za wymyslanie tak nedznych prowokacji 😠 :D

Gość gość
hahahahha, zwała z kolesia i tyle. nic mu się pomóc nie da. THE END

Gość Informatyk Andrzej
ja szukam miłości, oczywiście, ale jestem przede wszystkim mężczyzną i potrzebuję seksu. Tylko jak widzę że te kobiety zakoc**ją się we mnie, to aby ich nie ranić konczę znajomość. A ty Brianko nie wyzłośliwiaj się na mnie. Wybacz, że odtrąciłem Cię, ale nie zakochałem się w Tobie i dlatego nie chcę dalej ciągnąć tej znajomości, ponieważ tylko bym Cię zranil.

Gość bluevelFet
:D :D ale masz poczucie humoru autor i to jest fajne :) ostatni wpis, w deche :D

Gość gość
Edelgast, proszę Cię, przestań się ukrywać pod innymi nickami, jak Informatyk Andrzej, itp.

Gość Silene
Nienawidzę cie!

Gość Informatyk Andrzej
d**a d**a d**a d**a