Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kornellii

Stłuczone kolano

Polecane posty

witam !3 dni temu mialam maly wypadek , upadlam wraz z rowerem na asfaltowa droge . mam kilka ran . Na prawym kolanie bylo jedynie male stacie ale po upadku zauwazylam lekka opuchlizne jednak nic mnie tam nie bolalo z wyjatkiem tego otarcia . jednak po kilku godzinach zaczelam odczuwac bol tego kolana . i czulam jakby przeszkadzala mi jedna kość . Nic z tym nie robilam poszlam spac na drugi dzien bol sie nasilal ledwo co chodzilam w koncu pojechalam do szpitala zrobili mi zdjecie okazalo sie ze nic nie ma poprostu bardzo silne stłuczenie . Nie stosowalam zadnych masci ani okladow . Dzis bol jest moze troche mniejszy nie mam problemow z chodzeniem ani nic jedynie mam troche problem z wyprostowaniem poniewaz kolano jest spuchniete ale gdy sb pomoge wieksza siła to je wyprostuje . podczas siedze noga bardzo mi dretwieje . czy to dlugo potrwa ?? jak dlugo utrzymuje sie bol przy takim stłuczeniu i kiedy powroci pelna sprawnosc ??

musisz wyjac kosci z kolanka, rozsypac je wokol ogniska i zaintonowac piesn, do kolejnego zacmienia sie zagoi