Gość Marena 5 Napisano Sierpień 20, 2013 Dostałam wyniki z rezonansu magnetycznego,co mnie zmartwiło i prosze kogoś o rade.Przez 7 lat byłam leczona na nerwice lękową od kwietnia tego roku dostałam silnych ataków niby panicznego lęku,ale dla mnie i tak było cos podejrzane,poniewaz sztywniały mi nogi,rece ,kark,język to przychodziło samo,wszyscy twierdzili ze to na tle nerwowym.Wczesniej miałam robione wszystkie badania,krew,mocz,eeg,ekg,tarczyce,bolerioze i w tym czasie tez 3 tomografie które wyszły ok.ale ja nadal upierałam sie ze jednak cos mi jest,wybrałam sie prywatnie do neurologa,poprosiłam o skierowanie na MR poniewaz na kase to nie idzie sie doprosić,wiadomo jak jest.Wczoraj odebrałam wyniki a więc,wszystko ok oprócz jednej rzeczy: Podkorowo w prawym płacie czołowym ognisko 9mm nieco hypointensywne,naczyniopochodne?? demielizacyjne?? BARDZO PROSZE ,MOZE KTOŚ MI PORADZI CO TO JEST,BARDZO SIE BOJE MAM 28 LAT Pozdrawiam i życze dużo zdrowia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach