Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka24 06

pytanie o wygląd wesele

Polecane posty

Gość margaretka24 06

Hej dziewczynki, pisze z problemem,który parę razy był już poruszany na różnych forach...a potrzebuję się wygadać... za niecałe 2 tygodnie idę na wesele z narzeczonym i tu zaczynają się "schody" w kwestii ubioru. Wiem, że dla niektórych to może być głupi problem więc od razu proszę, aby nie osądzać mnie jaką pustą itp. mając do dyspozycji tylko te wiadomości o mnie Mam 170 cm, mój narzeczony 172-173.Nie mogę założyć butów na obcasie, bo będąc wyższa czułabym się po prostu źle:(Kupiłam buty na małym koturenku 3 cm ale okazało się że fatalnie wyglądają w połączeniu z sukienką-rozpłakałam się gdy zobaczyłam jak wyglądam:( wiadomo, że każda z nas chce wyglądać i czuć się atrakcyjną. Na tym weselu tylko ja nie będę mieć obcasów więc już przez to czuje się źle, bo będę tą brzydszą, mniej atrakcyjną, a bynajmniej tak będę się czuć. Na chwilę obecną muszę szukać nowej sukienki (do obecnej każdy płaski but będzie wyglądał źle), nowych butów (te co kupiłam przeznaczyłam na chodzenie codzienne do pracy) i całej reszty typu żakiet, torebka i dodatki :( Dodatkowo ostatnio musiałam ściąć włosy ( do brody) bo bardzo mi wypadały i naprawde niewiele ich zostało więc żadnej fryzury też wyczarować się nie da:( nie proszę o krytykę, ale o rozmowę, jakieś rady ewentualnie, nie czuje się ostatnio już w ogóle kobietą, tylko brzydkim nieatrakcyjnym stworzeniem :(

Gość gość
mam podobnie...:(ktoś porozmawia jeszcze?