Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak moja obsesja

Polecane posty

Gość gość

spotykam sie z nim miesiac, nie poprosil mnie o chodzenie ani na facebooku nie oznaczył,że jesteśmy w związku, ale pocałował mnie na 3 spotkaniu i jego zdaniem jestesmy parą, spotykamy sie dosc czesto, on do mnie codziennie pisze albo dzwoni, pare razy spał u mnie (spalismy razem - tylko sie calowalismy), raz czuję,że go kocham i że wszystko jest ok, że mogę być spokojna, jest porządny itp. a innym razem nachodzą mnie myśli,że on mnie wykorzysta,że jest podły itp. np. dlaczego nie ustawil na fb że jestesmy razem? pewnie kręci z innymi . ponadto nie czuję motylków w brzuchu, czułam przez 3 pierwsze spotkania, potem mi przeszło i wpadłam w dołek, płakałam, spałam, na nic nie miałam ochoty i nic mnie nie cieszyło. Chyba to wszystko dzieje sie za szybko i mnie przerosło. Co dalej?

Gość gość
Ona powiedziełą :Lubisz mnie?" | On powiedział "nie". | Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | Znowu powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty." | Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00 |Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze samsama

Gość gość
Zalosne zeby wklajc taki lancuszek na powaznym forum. Niech te wakacje sie juz skoncza,a malolaty wreszcie pojda do szkoly

Gość life is life get  on with it
Ile masz lat ? facebook to tylko portal.. nie mozesz sie jego zapytac? jezeli on uwaza ze jestescie razem to zaznacz ze jestescie para i zapros go aby to zaakceptowal. po za tym motylki sa przez pierwsze pare spotkan... tez tak mialam dzisiaj juz jestem mezatka i mam z ni dziecko bardzo go kocham. Mysle ze rowniez musisz sama sie zastanowic nad swoimi uczuciami :)

Gość Gosiaczek sprośniaczek
normalka. Kup sobie sex bieliznę, prześpij się z nim nie tylko buzi buzi ale DAJ MU D**Y :) kupcie sobie jakieś zabawki erotyczne etc. Jak pierwszy raz to lubrykant ja polecam libigel

Gość gość
Life dziekuje za wypowiedz...naprawde to takie przykre,ze motylki sa tak krotko. Lat mam 23, moj pierwszy powazny zwiazek,4 lata temu, motylki mialam chyba przez kilka tygodni! Bylismy tacy zakochani i szczesliwi,ale sielanka sie szybko skonczyla ;( balam sie strasznie,ze to sie powtorzy...z tym obecnym chloapkiem motylki byly krocej pomimo,ze spodobal mi sie od pierwszego wjerzenia, nie wiem jak to z nim bedzie, chcialabym zeby teraz sie udalo....teoche na bledach sie nauczylam,kiedys bylam zazdrosnica, teraz juz z tym walcze,poza tym ten chlopak nie daje mi powodow do zazdrosci, jest taki idealny,ze az w to nie wierze i boje sie obudzic z tego snu

Gość gość
Haha gosiaczek nie potrzebuje lubrykantu;) on mnie tak kreci...ale nie chce sie.z nim przespac, naprawde zalezy mi na nim. Life masz racje fejs to tylko stronka w necie,ktora w kazdej chwili moze przestac istaniec,chcialabym zeby nie bylo takich portali;p sama sie zreszta smialam z kiczowatych opisow panienek podjaranaych swoimi chlopakami wiec bylabym hipokrytka umieszczajac to samo. W sumie moi znajomi nie musza wiedziec,ze jestem szczesliwa. A co do slubu, to pierwszy chlopak o ktorym pomyslalam ,ze moglabym dzielic moje zycie z nim i miec nawet dzieci w przyszlosci;p

Gość gość
Uleglas propagandzie fejsbukowej. Ja bym na twoim miejscu sie nie przejmowala takimi drobnostkami. Po co wszystkim oswiadczac na fejsie, ze jestescie razem? Jakbyscie sie rozstali to musialby odznaczyc wasz zwiazek na fejsbuku i wszyscy by o tym gadali... Debilizm.

Gość gość
Wszyscy moi znajomi ktorzy sa w zwiazkach sa oznakowani..ja bylam 2 razy, chcialabym miec to,mialabym pewnosc,ze on nie kreci z innymi a on mialby pewnosc,ze do mnie nie beda pisali obcy faceci (a mialam juz takie przypadki)widocznie na tym mu nie zalezy