Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMI NIE SA IDEALNI

DLACZEGO FACECI gardza wysniewaja nasmiewaja sie czesto z brzydkich kobiet

Polecane posty

Gość SAMI NIE SA IDEALNI

Dlaczego faceci gardza wysmiewaja,nasmiewaja sie dosyc czesto,z brzydkich ,nieidealnych kobiet ?

Gość gość
bo wygodniej im pokryc wlasna nieidealnosc pogarda niz sie do niej przyznac

Gość The Animal Show
Czynią to ci, którzy są wyjątkowo prymitywni, pozbawieni człowieczeństwa. To jest takie dzisiejsze eliminowanie słabszych genów. Zwierzęta też tak robią tylko mają na to troszkę inne metody. Generalnie mamy zakodowane w podświadomości, że brzydszy osobnik=słabszy osobnik=musi zostać wyeliminowany ze środowiska (marnuje energię stada i zasoby środowiska, które mogłyby posłużyć dla bardziej przydatnych)

Gość gość
prozni,glupcy udajacy koazkow ,a tak naprawde ukrywa kompleksy strach...:) taka prawda PRZECIEZ ON NIE WIE CO GO SPOTKA za dzien za rok DZIS Piekny ,a jutro? za rok ? nigdy niczego nie przewidzi..

Gość gość
Zeby ukryc swoje niedoskonalosci brak urody ,musze wziac sobie ladna taka modelke ,wtedy wszyscy beda o mnie mysleli jak jak jestem fajny cool i beda mnie szanowac,bo bede mial aldna modelke:)

Gość gość
Bo są słabymi psychicznie osobnikami, wylewają swoją frustrację na innych ludziach. Kiedy już nie ma się czego czepić to czepiają się wyglądu.

Gość ZYCCIE KAZDEGO ROZLICZY
Przeciez taki kozaczek -smiejacy sie nasmiewajacy sie z kobiety wad NIE WIE CO Go spoka za dzien za rok,moze spotkac go gorsze nieszzcescie od probleu tej kobiety z ktorej szydzi wysmiewa,nasmiewa sie..:)

Gość bo jest plyti prozny
Taki osobnik jest plytki..prozny..

Gość bo jest plyti prozny
Facet zakompleksiony ,slaby lekliwy nie bedzie w stanie byc z kobieta ktora ma wady ,za slaby jest...

Gość gość
co to za brednie dziewczynki-brzydule :D prawda jest niezwykle prosta - kobieta nie ma mężczyźnie do zaoferowania NIC poza swą urodą /ciałem jeśli i to ma kiepskie - to odpada w przedbiegach :D

Gość gość
Gościu z 15:27. Nawet gdyby kobieta miała do zaoferowania bardzo wiele jeśli chodzi o sferę pozacielesną (są takie, uwierz na słowo), to będziecie ją mieli za nic lub wręcz traktowali z pogardą jeżeli będzie nieatrakcyjna z wyglądu. Dla mężczyzn wartościowa kobieta to płodna i seksowna kobieta, ot co.

Gość gość
Mężczyźni mną gardzą bo jestem brzydka, nie lubię się myć i ładnie ubierać i jestem nieśmiała :(

Gość gość
Ja nie gardzę. Jak widzę nieurodziwą dziewczynę to nie reaguję i nic o niej nie myślę. No chyba, że jakaś jest brzydka i bardzo mocno na siłe wymalowana to wtedy mnie to lekko obrzydza. Pozdrawiam

Gość gość
Każdy się śmieje z brzydkich kobiet

Gość gość
Tylko ze w Polsce jest mało brzydkich kobiet a za to kiepskich facetów multum ,nie chodzi o zadbanie tylko o marny wzrost i brzydkie twarze