Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przed chwilą widziałam jak dziewczyna kopała psa i wydarłam się na nią z okna

Polecane posty

Gość gość

Razem ze mną zareagowała jeszcze jakaś kobieta z córką :O Masakra, wiem gdzie ta debilka mniej więcej mieszka i zastanawiam się czy tego nie zgłosić :O Ta dziewucha to taki przygłup tzn ma chyba z 25lat mieszka z rodzicami i jest takim nieudacznikiem życiowym w dresie ( nie dresiara tylko bardziej wieśniaczka) przynajmniej tak wygląda. Masakra jestem tak wzburzona, że gdyby nie fakt, że mam ręcznik na głowie to bym tam poszła i jej przyj****a w brzuch tak jak ona temu psu. Gdzie mogę zgłosić takie coś nie mając jej danych osobowych? Policja? Jakieś stowarzyszenie zajmujące się obroną zwierząt?

Gość gość
zgloś jak na policje tak do towarzystwa opieki nad zwierzetami takie draństwo nie moze uchodzić na sucho!!!!

Gość gość
Ja wiem, ze na kafe są prawie sama prowokacje ale to jest prawda, do teraz mi się ręce trzęsą. Wychować psa biciem? swoje dziecko też tak będziesz wychowywać? :O Ja p*****le, chyba ciągle zapominam, gdzie ja mieszkam i jaką mentalność mają ludzie w Polsce :O

Gość gość
A może i się zesram ale suce nie popuszczę! Was naprawdę nie rusza cierpienie zwierząt? w ogóle cierpienie innych stworzeń? Przerażają mnie tacy ludzie jak wy! :O

Gość gość
To ciekawe dlaczego moi rodzice dali radę wychować trójkę dzieci bez przemocy? Może po prostu są inteligentni i nie musieli budować swojego autorytetu na przemocy jak przygłupy, które mogą go uzyskać tylko dzięki przemocy! Prymitywy.

Gość gość
naprawdę, nie rusza nas to. Mamy w du.pie ciebie i tego kundla.

Gość gość
Dobra zamykam temat, zgooglowałam sprawę i już wiem co robić 🖐️

Gość gość
Zadzwoniłam do mamy i dowiedziałam się, że ta dziewczyna jest opóźniona w rozwoju czy coś takiego i teraz nie wiem, zastanawiam się czy nie pójść do jej matki i z nią pogadać bo moja mama wie gdzie oni mieszkają... :O

Gość gość
Dobrze, że reagujesz jeśli naprawę dzieje się krzywda, oby tylko się na Tobie nie mściła jakoś ta dziewczyna, może poproś jej mamę, żeby nie mówiła jej kto o tym powiedział.

Jak widać lanie ciągle jeszcze jest w modzie. Jak się nie ma argumentu argumentem jest pas. Po jaką cholerę bierze taki jeden z drugim zwierzaka jak nie umie się nim zając. Często te psy i koty mają więcej rozumu niż właściciele. Możesz zgłosić do TOZ- u oni na bank zareagują na policji będą chcieli dowodu, że ona tak traktowała zwierzaka a i tak g**** jej zrobią a TOZ może zwierzaka odebrać. Nareszcie ktoś zareagował na to co się dzieje woku niego.

Gość gość
niektóre psy sa ekstremalnie denerwujace, mój ma adhd i tez mu nieraz zasadziłam lekkiego kopa bo nie wytrzymałam na spacerze... Co bym powiedziała o duzym psie, co pamieta góra 20 sekund ze ma isc przy nodze, a nie ciagnac z całej siły? I moze 200 razu mu przypominac komende, a ten debilny kundel ma cie w d***e, to cżłowiek próbuje innych srodków. k***a

Gość gość
"niektóre psy sa ekstremalnie denerwujace, mój ma adhd i tez mu nieraz zasadziłam lekkiego kopa bo nie wytrzymałam na spacerze... Co bym powiedziała o duzym psie, co pamieta góra 20 sekund ze ma isc przy nodze, a nie ciagnac z całej siły? I moze 200 razu mu przypominac komende, a ten debilny kundel ma cie w d***e, to cżłowiek próbuje innych srodków. k***a" xxx kurvva, psa sie wychowuje odpowiednimi metodami, zdecydowanie nie przemoca!!! a jak sobie nie radzisz ze swoim psem to po chooj go bralaś???? a moze by tak sie zwrócić o pomoc do specjalisty (behawiorysty, trenera), hm???