Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o faceta

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kochani mam pytanie. Spotykam się z moim chłopakiem prawie 3 miesiące i jesteśmy szczęśliwi ale on już zanim minął pierwszy miesiąc zaczął się do mnie dobierać twierdząc że bardzo go kręce ale gdy ja mówiłam "nie" to on to rozumiał, później jednak po paru spotkaniach znowu do tego doszło z tym że zaczęliśmy się pieścić i było bardzo przyjemnie ale później miałam wyrzuty sumienia że to za szybko. Teraz wie że robimy przerwę od pieszczot ale i tak bywa że się do mnie dobiera mówiąc że nie może mi się oprzeć. Czy jemu chodzi tylko o jedno? Chociaż zapewnia że będzie czekał aż będę gotowa. Proszę doradźcie jak trzymać go na dystans lub przetłumaczyć mu że zachowuje się idiotycznie?

Gość gość
3 miesiące i jeszcze mu nie popuściłaś szpary?! ja bym dał sobie spokój i szukał innej

Gość gość
A ile masz lat autorko?

Gość gość
Nie należę do łatwych dziewczyn i on o tym wie. A poza tym to jestem dziewicą o czym też wie. I nie zostawi mnie dlatego że nie chce się z nim puścić

Gość gość
Mam 20 lat

Gość gość
To nic zlego ze go pociagasz. Ja bym byla zadowilona gdybm komu sie tak pofobala. A to ze chcesz wiecej czasu porozmawiaj z nim szczeze o tych sprawach.

Gość gość
skoro jesteś dziewicą to nie powinien się dziwić, że chcesz poczekać i wymuszać na tobie. ale z facetami tak to jest niby przytaknie i się zgodzi poczekać, ale będzie próbował cię "zmiękczyć" :D porozmawiaj z nim szczerze, na spokojnie, powinien zrozumieć, chociaż i tak będzie się dobierał, bo mu sie podobasz.

Gość gość
I za bledy przeprasam na telefonie nie wygodnie sie pisze. A po drugie kiedy sie z nim piescisz to cóż on mogl sobie pomyślec

Gość gość
Schlebia mi to że tak na niego działam ale dla mnie to wszystko za szybko idzie. Chce najpierw mieć pewność że nie zależy mu tylko na seksie dlatego potrzebuje czasu też po to żeby wszystko przemyśleć odnośnie tego.

Gość gość
ja z moim pierwszym facetem poszłam do łóżka dopiero po 10 miesiącach i później tak mi sie spodobało, że nie mógł się ode mnie odpędzić :D Jak kocha to poczeka :P

Gość gość
Czyli nie powinnam się tym zamartwiac? Dzięki za wszystkie wypowiedzi:)

Gość gość
To po jaka cholere dajesz mu sue dotykac ???

Gość gość
to jest tak, dajesz sie dotykać, pieścić, on robi sobie nadzieję, że może dziś będzie jednak coś więcej, najlepiej więc szczerze z nim porozmawiaj, powiedz, że narazie owszem chcesz uprawiać petting, ale tylko tyle, że narazie w takich sytuacjach nie dojdzie do sexu. Wszystko czarno na białym i git.

Gość gość
Jakby nie było to jest przyjemne ale od ostatniego razu minęło sporo czasu bo powiedziałam że nie będziemy tego robić i teraz się tego trzymamy i myślę że jest dobrze.