Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyzwał mnie

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj u chłopka, który podszedł do mnie kilka miesięcy temu. Olałam go wtedy bo miałam wtedy chłopaka i wyraźnie dałam do zrozumienia żeby sobie poszedł, ale go nie wyzwałam i nie obraziłam. Teraz jak nie mam nikogo to myślałam że się bardzo ucieszy że przyszłam do niego sama...Jak ledwie podeszłam do niego to on powiedział że nie ma ze mną wspólnego tematu, że śmierdzę, że jestem paskudna i brudna...A przecież tylu facetów do mnie odchodzi więc jakim prawem on mi mówi takie rzeczy!!!?!!??!?! Z początku do mnie to nie dotarło i do tej pory jestem w szoku. Miała któraś tak? Ja chyba tego nie zniosę - najpierw rozstanie, a później takie potraktowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
No i co sama jestem, żadna kobieta z tego forum nie usłyszała tak obrzydliwych słów o faceta. Owszem olałam go miałam innego ale tak zostać traktowana? Co sądzicie o tym? Żadnej koleżance tego nie mówiłam bo się wstydzę

Gość ehhhhhhhhhhhh
To się nazywa urażona duma faceta :)

Gość ehhhhhhhhhhhh
faceci tak mają jak są odrzuceni :) Uwierz mi, ze nie Ty jedyna usłyszałaś takie rzeczy ;) Ja już byłam wyzwana od s***, k*** :D bo nie chciałam "kręcić" z kimś :D

Gość Pudlo wiagry Sp zoo
jednym slowem - wiedzialas co robisz odrzucajac go :classic_cool:

Gość marcela525
noormalka faceci tak maja ale czesciej wyzywaja raczej od suk dziwek itd ,ze smierdze to jeszcze nie uslyszalam heeehehe

Gość gość
no tak, ale JA o nim często myślę...z jednej strony obrzydzenie bierze mnie na myśl o nim, a później przypomina mi się jak do mnie podszedł i zagadał...mam go cały czas w głowie