Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoxxxyyyOna

Czy warto dac szanse

Polecane posty

Gość RoxxxyyyOna

Witajcie Kochane. Historia jest troszkę skomplikowana więc postaram się opisać ja w skrócie i dość zwięźle... miesiąc temu no już bedzie z 1,5 miesiąca temu odeszłam od mężczyzny, z którym byłam 2 miesiące... wiesz,że to TYLKO ale naprawdę była, to bardzo intensywna miłość... po 3 latach przerwy i wielkiego dystansu do związków nareszcie się zakochałam... Lecz niestety doszło wkońcu do kłotki i dość dziecinnie się,to potoczyło ponieważ wszystko działo się przez smsy... Napisał mi na temat zmiany włosów bym je zafarbowała i ckupiła to i tamto... i bardzo mnie, to zabolało... Bo uwazam,że po 2 miesiącach usłyszec takie słowa ,to troszkę za szybko... Zabolało mocno, bo nie jestem brzydka, a On chciał mnie zmieniać... Odeszłam... usłyszałam wyzwiska w swoją stronę... Minęło już tyle czasu lecz On ciągle nie daje o sobie zapomnieć... Odezwała się do mnie wczoraj Jego siostra dojrzała matka 2 dzieci... Prosiła bym dała Mu szansę,bo On naprawdę NIBY zrozumiał swój błąd i bardzo cierpi... Ciągle mówi jaki był głupi,że tak postąpił... pisał do mojej przyjaciółki czy ma szansę, co może zrobić... Napisał do mnie dziś i poprosił o spotkanie ,rozmowę o spacer... doradźcie co zrobić? Czy dac szansę? Czy faceci umieją się zmienić? :(

Gość RoxxxyyyOna
doradźcie proszę ;(

Gość gość
Byliście ze sobą 2 miesiące i on po 3 LATACH odzywa się i przeprasza, że kazał Ci zafarbować włosy i chce wrócić? To chore nie sądzisz? Co robił przez te 3 lata? Jak chce blondynkę to niech szuka blondynki, facet przez 2 miesiące się nie zakocha przeceiż.

Gość RoxxxyyyOna
Źle mnie zrozumiałaś... 3 lata byłam gólnie sama,bo kiedyś bardzo kochałam i nie umiałam sie zaangażować... i pojawił się On i skradł mi serce... Teraz twierdzi,że zrozumiał,ze przesadził, że kocha mnie i chce walczyć...

Gość RoxxxyyyOna
a miesiąc z Nim nie jestem... odzywał się cały czas własnie... lecz Ja Go olewałam,bo bolalo mnie, to wszystko... ale mija miesiąc, a On walczy coraz intensywniej...

Gość gość
zależy...znam kilka przypadków w której facet poprawił sie o 180 stopni

Gość gość
Nie tylko serce Ci skradł jak widać, rozum także...

Gość RoxxxyyyOna
Dlaczego uwazasz,że też rozum? Bo co? Bo potrafie wybaczać? Bo mam wielkie serce i uczucia?

Gość RoxxxyyyOna
Boje się... chciałabym Nam dac szansę,bo między Nami była niesamowita miłość... Niestety słowa były jak dla mnie zbyt mocne... Lecz inni mi radza by spróbowała,bo nigdy się nie dowiem... Inni bym nie dawała szansy... Tak bardzo się boję... Nie chce znów cierpieć :(

Gość gość
Skoro stwierdziłaś, że potrafisz wybaczyć to znaczy, że już to zrobiłaś i chcesz do niego wrócić, więc po co pytasz obcych ludzi którzy go ni znają i nie mogą niczego stwierdzić po kilku Twoich zdaniach...

Gość gość
Po miesiącu czy dwóch związku nie można mówić o miłości tylko o zauroczeniu raczej. Ja w każdym związku przez pierwsze 6 miesięcy byłam tak bardzo zakochana, a potem czas wszystko weryfikował...

Gość RoxxxyyyOna
Wybaczyć, ale nie zapomniec i nie wiem czy umiem znów zaufać... Po prostu zastanawiam się czy facet moze się zmienić, przemyslec pewne sprawy i naprawdę się naprawić...

Gość RoxxxyyyOna
Czy Któras z Was miała sytuację,że po chwilowej rozłące facet się zmienił i jestescie szczęśliwi?

Gość RoxxxyyyOna
???