Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haneczkaaaa

chłopak który mi się podoba jest gorliwym katolikiem

Polecane posty

Gość Haneczkaaaa

Ja nie chodzę do kościoła. Nie chcę mieć nic do czynienia z religią chrześcijańską z księzmi i kościołem. On i jego rodzina to fanatycy religijni . Czy taki związek ma szansę ??????

Gość gość
nie ma. Przeżyłam podobną fascynacje jakiś czas temu- chłopak przystojny, inteligentny, z poczuciem humoru. Zaczęliśmy się spotykać i zauważyłam, że jest jakiś wycofany. Potem zaczął opowiadać o swojej służbie w kościele i próbował zaciągać mnie do kościoła co drugi dzień. Podziekowałam mu i tyle.

Gość Haneczkaaaa
jak długo się znaliście? i ile czasu z sobą byliście ?

Gość Haneczkaaaa
nie wiem w jakim stopniu on angażuje się w kościół .Jeżeli co nd jest obowiązkowo w kościólku to mnie to bardzo do niego zniechęca

Gość gość
Ja z takim raz sie umówiłam na randke na której wlaśnie się dowiedziałam o tej przesadnej religijności jego rodziny i zrezygnowałam już więcej sie z nim nie spotkałam i nie żałuje

Gość gość
to wspanialy chlopak tez bym chciala takiego miec bo widze samych ateistow bez rozumu , ktorzy sluchaja tylko tvn i polsatow a w glowie maja samo siano

Gość gość
wiara to zaleta ktora maja tylko ludzie inteligentni dlatego bardzo lubie sie spotykac z chlopakami katolikami bo wspolne spedzanie czasu jest czyms pieknym , unikam osob niewierzacych bo sa puste i udaja cos czego w ich glowach calkowicie brakuje

Gość gość
gość wiara to zaleta ktora maja tylko ludzie inteligentni xxxxxxxxxxxxxxxx i ty się grubo mylisz!!! to, że wierzysz nie czyni cię osobą inteligentną

Gość gość
ja z nim nie byłam, tzn nawet nie wiem jak on to traktował. Nie chodzi mi tylko o seks w związku, ale zawsze lubiłam czuć się pożadana i adorowana. Przy nim czułam się jak koleżanka, z którą planuje już ochrzczenie i komunie wspólnych dzieci :o Wiem, że był wartościowym i dobrym człowiekiem, życzę mu żeby znalazł kobietę o podobnych wartościach. Jednak z pełna odpowiedzialnością mogę Ci powiedzieć, że znajomość z osoba, która ma skrajnie różne podejście do życie jest praktycznie niemożliwe :o

Gość gość
Ja wierze w siebie i w swoich bliskich.

Gość gość
tylko ludzie wierzacy beda miec zycie wieczne

Gość komus sie pomerdało
właśnie ateiści i agnostycy mają przeważnie wyższe IQ od wierzących, żeby poświęcić się dla Boga na całe swoje życie trzeba mieć coś z mózgiem nie halo.

Gość gość
Widać nie dorosłaś do związku czy nawet do zwykłego "chodzenia" ze sobą jeżeli musisz się pytać "co robić" na forach internetowych :-O 🖐️ ŻENADA i DNO

Gość szkoda że tak
taki związek nie ma szans. z wierzącym jeszcze, ale z gorliwym Ci nie wyjdzie. ja wierzę, ale za gorliwego w życiu bym się nie tknęła. przykro mi że w takim się zakochałaś/

Gość Haneczkaaaa
do szkoda że tak Wiesz ja się w nim nie zakochałam, jak na razie lubię go, i chciałbym bardziej poznać , bo zrobił na mnie dobre wrażenie...... Zwróciłam na niego uwagę bo wygląda mega młodo na 17 lat. Będąc starszym. Wrażenie zrobił na mnie podając swój wiek faktyczny. Wiecznie młody chłopiec z niego

Gość gość
Wierzacy jest bardzo oddany ale nie masz szans skoro jestes ateistka. Mezczyzni katolicy tworza najwspanialsze rodziny na swiecie ale jest wiele osob ktore burza to i niszcza ich wiare ale to przetrwa na wieki wiekow . Amen

Gość gość
Widać że jestes zakłamaną d****ą i zależy ci tylko na jego kutasie 🖐️