Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana1233

tata alkoholik i przemoc

Polecane posty

Gość załamana1233

a więc mój tata jest alkoholikiem non stop pije jak ma wolne co zawsze się kończy awanturą w domu i wtedy rzuca wszystkim co mu pod rękę popadnie. już wiele rzeczy zepsuł np laptop telewizor szyby powybijał w drzwiach. Nie wiem co mam robić, mama 18 lat i próbuje się mu sprzeciwić czy postawić się ale to nic nie daje bo bije i drze się jeszcze mocniej. I tak samo w stosunku do mamy się zachowuje jak i do najmłodszej siostry 9 lat. Wyzywa nas od dziwek i wszystkich najgorszych choć nie ma podstaw oczywiście do tego :((( proszę o pomoc

Gość załamana1233
na to że sam się wybierze nie mam co liczyć bo na pewno tego nie zrobi od kont pamiętam tak jest tyle razy obiecywał że już nie będzie ale to na marne

Gość gość
podziękuj swojej mamusi, że zgotowała wam taki los!!!

Gość gość
ale mamusia pewnie go koooooooooooooooooooocha i nigdy od niego nie odejdzie!

Gość załamana1233
mama pewnie kocha ale to już nie to samo oni są dla siebie jak obcy nie umieją ze sobą rozmawiać normalnie zawsze się ich niby rozmowy kończą kłótnią. mama się boi że nie poradzimy sobie finansowo bez niego

Gość gość
no to skoro facet was utrzymuje to całujcie go w tyłek i po piętach z wdzięczności i znoście jego humory!

Gość gość
widzę że mamusia kolejna etatowa d.z.i.w.k.a co za parę groszy zniesie wszystko!

Gość załamana1233
mama też pracuje ale on zarabia więcej. I może mam mu pozwolić aby mnie lał kiedy tylko mu się podoba aby zakatował najmłodszą siostre ona jak wie że tata ma wolne to boi siedzieć w domu by nic się jej nie stało. a ty mi piszesz że mam go po nogach całować

Gość gość
Skoro mieszkasz w domu rodzinnym,to masz prawop do spokoju i nauki.Zglos sprawe w prokuraturze,ze ojciec zneca sie i wykancza Was psychicznie.Mozesz tez zglosic go na przymusowe leczenie.Jesli nic nie zrobicie,to za moment was wygoni z domu i bedziecie mieszkac pod mostem.Dzialaj poki czas,bo pozniej to on stanie sie ofiara,bo prawo w tej kwestii sprzyja oprawcom.

Gość gość
dlaczego napuszczacie gówniarę na faceta, którego kocha jej mamusia? mamusia go wybrała i mamusia z nim dalej jest!

Gość gość
nie wiem czy mamusia będzie zadowolona, kiedy zakapujesz jej ukochanego na policję! jeszcze się wkurzy ciebie pogoni, że zostanie bez ukochanego faceta!!! jakby chciała,to sama by zrobiła z tym porządek! czemu się wpieprzasz w cudze życie? nie podoba ci się - to się wyprowadź!!!

Gość gość
wie, że się go boicie i nic nie zrobicie. Przy kolejnej awanturze zadzwoń na policję może się uspokoi jak spędzi noc w izbie wytrzeźwień. Jak nie pomoże zgłoś do prokuratury.

Gość gość
a mamusi to nie przeszkadza, więc się nie wtrącaj, bo matka zostanie bez kasy!