Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak863683

Jak zbajerować dziewczynę Pytanienie do kobiet

Polecane posty

Gość chlopak863683

Siemka :) Mam wielki problem... Gdy chcę poznać nową dziewczyę podchodzę do niej i zaczynam słowem "Cześć", "Siemka" itp. Przedstawiam się i rozpoczynam rozmowę, która z reguły nie wychodzi z byt dobrze :( Po prostu nie wiem co mówić aby zaciekawić dziewczynę swoją rozmową czy od razu prawić komplemęty czy jak ... Nie wiem prosiłbym o pomoc nie chcę aby dziewczyna się szybko peszyła czy coś ... Pomocy!!!

Gość gość
dobrze zaczynasz czesc siemka, tylko patrz wtedy w oczy jak to mowisz plus usmiech.

Gość wlasciciel golfa II
"komplemęty" moze lepiej nikogo nie podrywaj

Gość gość
nie narzucać się za bardzo, trochę ją ignoruj, kobiety są dziwne i im bardziej okazujesz brak zainteresowania tym bardziej cię pożądają.

Gość gość
na poczatek wystarczy 300 $ czekolada i sok owocowy

Gość gość
komplementy!!!

Gość gość
300$ czekolada i..dobre wino:D

Gość gość
podchodzisz i mówisz: "wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam przejść jeszcze raz?" lub "spodobałaś mi się bejbe, nie s******l tego" i laska jest twoja

Gość miraela
Ja uważam że powinno się kogoś poznać, a potem można mówić o miłości. Dlatego lubię jak chłopak po prostu poprowadzi luźną rozmowę na aktualny temat, choćby to miała być pogoda lub temat siedzeń w autobusie czy w klubie w którym aktualnie jesteśmy. Jak ktoś uprawia na wstępie bajerowanie i nie daj boże mówi mi jak bardzo mnie kocha po tej godzinie znajomości, to jakoś mnie to odrzuca. Kocha mnie jak nigdy żadną, a potem dowiedziałby się że mam dwa odbyty i koniec miłości (taki wymyślony fantazyjny przykład z tymi dwoma odbytami).

Gość i am not you
podchodzisz, patrzysz w oczy i mówisz, ze zaintrygowały cie jej piekne oczka, a w raz z jej pieknych usmiechem tworzą kompozycje ładniejszą od konstelacji gwiazd.

Gość gość
wg mnie takie gadanie - "masz piękne oczy, ładny uśmiech, ciało jak modelka" to totalny syf, od razu odrzuca mnie od takiego faceta, bo to napewno podrywacz i każdej tak mówi, w d***e mam takie komplementy

Gość i am not you
no i o to chodzi, żeby wyrwać i użyć, bo kochać was nie warto.