Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w murzynie

Polecane posty

Gość gość

... wpadłam po uszy tylko ... teraz obawiam się reakcji rodziców boję się że go nie zaakceptują

Gość gość
To oddasz do zoo i po problemie.

Gość gość
tak naprawdę pochodzę z maleńkiej miejscowości na podlasiu gdzie stereotypy stereotypami, mentalność małomiasteczkowa... wiem że nie przyjdzie im to łatwo - tym bardziej że tata mówił bym ciemnego wnuka nie przywiozła...

Gość gość
Wiele bananów je?

Gość gość
że "mentalność małomiasteczkowa" to widzimy po tobie. nigdzie na świecie kolorowi nie mieszają się z białymi ale głupiej gęsi z zapadłej wiochy murzyn się kojarzy z amerykańskimi filmami to i się "zakochała". w simonu molu też się "zakochały". no ale głupich nie szkoda.

Gość ona była pomylona
wcale się nie dziwi, bardzo podobają mi się czarnoskórzy. byleby nie za duzi.

Gość do kwadratu
PROWO.

Gość gość
mam ten sam problem, zakochałam się w czarnoskórym chłopaku a on we mnie... Naprawdę oni są dla mnie bardziej przyciągający niż biali mężczyźni i się zabujałam :D

Gość gość
ja tez kiedys zakochalam sie w murzynie i jak sie na niego nadzialam to az zemdlalam,gdy go mamie pokazalam to juz go nie ujrzalam,ani jego ani mamy

Gość gość
Nawet w krajach skandynawskich, gdzie wszyscy tacy tolerancyjni, to jednak małżeństwa w większości wolą jednorasowe :D

Gość gość
Powiem szczerze, ze mozna ladnke "wpasc" -niektorzy sa naprawde przystojni... Spolczuje ci bo zycia nie bedziesz miala u siebie we wsi :/ Moja kolezanka zakochala sie "tylko" w Angliku ( bialym jak mleko :P ) ale matka krzywo do dzisiaj patrzy dlatego rzadko jezdzi do Polski na wakacje... Ja jestem osoba asertywna i nie interesuje mnie co inni mysla wiec mnie by to nie obeszlo ale nie wiem co c***oradzic...

Gość gość
hehehahah chyba wpadlas po grubego czarnego!!! hehe