Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

jest właśnie rozwodnikiem i wiem dokładnie co się stało nie tylko od niego bo on o swojej byłej mówi źle ale też od jego rodziny. Więc mam dwa obrazy tego. Problem jest taki że teraz popełnia te same błędy co z tamtą. Da się z tym coś zrobić?

Gość gość
da, konij w dope poki jeszcze czas:D

Gość gość
kochamy się i to widać jednak widać też że popełnia te same błędy nawet jego siostra tak mówiła.

Gość gość
moze sie ogarnie wczas;)

Gość gość
oby:) bo poza tymi błędami jest nam bardzo dobrze i wiążę z nim przyszłość poważnie

Gość gość
czyli jakie błędy popełnia? o tobie też źle mówi?

Gość gość
oj oj jak ktos napisal kopnij w d*pe chybaaaa zeeee cholernie cie kocha i dla ciebie zrobi wsio ale to musi byc wieeeeelka prawdziwa milosc

Gość gość
właśnie bardzo mnie kocha. A jakie błędy oni rozstali się bo on za dużo pracował, za ciężko a nie było to konieczne a gdy był już wolny od pracy spędzał czas tylko w domu to drugie mi nie przeszkadza ale też komputer chodzi 24/7 nie za dobrze. Jak jednak skupia na mnie swoją uwagę jest wspaniale. Nigdy o mnie źle nie powiedział, zawsze mnie broni i gdy ma na to czas to rozpieszcza. Tylko właśnie robi to coraz rzadziej i jego rodzina to widzi oni byli 6 lat razem 4 lata po ślubie a my jesteśmy ze sobą prawie 3 lata. Być może on inaczej nie umie